خداروشکر، کلا لتروزول چون باعث کاهش استروژن میشه ترشحات هم کم میشن، منم ماه اولیه که لتروزول خوردم و ترشحاتم خیلی خیلی کم شده، قبل تخمک گذاری که قبلا ترشح آبکی زیاد داشتم این ماه فقط یه بار ترشحات غلیظ چسبناک داشتم، فعلا دو روز هم به پریودم مونده با هر علامتی هم فورا میام نیزنم تو گوگل ببینم ربطی به بارداری داره یا نه،مثل امروز که معدم کمی درد میکرد و فوراً اومدم سرچ🤦♀️😕 خدا انشاالله دامن همه خانمهای منتظر رو سبز کنه و از انتظار در بیاره. الهی آمین🤲
اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هورمون Tsh تیروئیدم هم 5 و بالاست، دکترم دیروز بهم گفت فعلا باردار نشو تا تیروئیدت نرمال بشه گفتم فعلا که بدون جلوگیری هم ۵ ماهه باردار نشدم، دیگه نیازی به جلوگیری نیست
اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏
سلام نه عزیزم من هم تنبلی تخمدان دارم هم رحمم نازک بود فقط ماه قبل رحمم خوب بود که اونم لتروزول نخورده بودم و فولیکول غالب نداشتم این ماه هم که دیگه بدتر از همیشه با وجودیکه رفتم چقدر دارو بهم داده فوق تخصص ولی نه فولیکول دارم و ضخامت رحمم شده ۱ و نیم، اصلا تعجب کردم که با وجود قرص اووبوست و کو کیوتن و اونهمه قرص چرا اینهمه بدتر شدم