سلام دوستان.
من 23 این ماه که میشم 19 هفته جنسیت نینیم مشخص میشه ان شا الله.
از اون جایی که من قبل از ازدواج و بارداری کلا خیلی کنجکاو بودم رو بدنم، یه سری نکاتی رو همیشه مد نظر داشتم...و برام عجیب بود. گفتم الان به شما هم بگم چون به شایعات بزرگی تبدیل شدن!!
1- میگن اگر سینه سمت راست بزرگ باشه پسره ، اگر چپ، دختر....این شایعست. چون من حتی یادمه زمانی که تازه به بلوغ رسیده بودم یه روز با ناراحتی و گریه رفتم پیش خواهرم که چرا سینه سمت چپم کوچکتره که خواهرمم کلی اون زمان بهم خندید.و الان هم دقیقا سمت راستم بزرگتره و از قبل بوده و طبیعی هست. چون هیچ کس بدنش تقارن نداره و قبل از بارداری هم برای 99 درصد ما همینطوره ولی ما دقت نمی کنیم.
2- همیشه یکی از فانتزی های من موقع دوش گرفتن زیر دوش حموم و حتی مجردی این بود که وقتی صاف وامیستادم زیر دوش و خودمو می کشیدم و در حالت عادی هم، سمت چپ شکمم قلمبه تر بود...که حتی برای ابجیمم همین طوره.... این برای من زیر دوش یه سرگرمی بود که آب سر میخورد رو شکمم جالب بود تقارن نداشت! الانم که باردارم، سمت چپم از قبل قلمبه تر بوده و الانم قلمبه تره و طبیعی هست..پس اینی که می گن چپ قلمبه باشه دختره شایعست.شاید برای شما هم بوده و توجه نکردید.
3- این علامت v که میگن...اینم شایعست..چون من موقع دبستان یکم کم خونی داشتم.خودم همیشه زیر چشممو پلکشو پایین می دادم ببینم سفیده یا خون داره...مثلا برای خودم دکتر بازی در میاوردم...از همون بچگیا یادمه چشم سمت راستم رگه داشت و سمت چپی نداشت....و از اون موقع تا الان اوضاع به همین منواله...الان می بینم اون رگه شبیه v هست که من اون موقع ها دیگه به این چیزا فکر نمی کردم!
4- میل به خوردن شیرینی ...باید تحقیق کنید. از نظر علمی وقتی اهن بدن کم باشه میل به شیرینی بیشتر میشه. من اوایل بارداری شیرینی دوست بودم.بعد از یک هفته که قرص اهنا رو خوردم، رفع شد... میل به شوری و سردی به خاطر کمبود سدیم بدنه که اونم باید از طریق مواد غذایی جذب شه. و رفع میشه.الان من خودم یه وقتایی شوری دوست دارم.یه وقتایی سردی و... ولی دائم نیست. میل به ترشیو یادم رفته واسه کمبود چی بوده چون خودم ندارم...برام مهم نبوده
....
خب...خیلی پرحرفی کردم.فعلا بقیشو یادم نمیاد.یادم اومد می نویسم.
شما هم اگر نظری دارید بنویسید. اگاهی مادر خیلی مهمه...دنبال شایعات نباشید.مثلا ما مادرانی هستیم که در شرایط پیشرفته ای از علم و تکنولوژی هستیم.به نظرم خوبه اگاهیمونو بالا ببریم.