2777
2789
اخه تو غذا مثلا اش رشته یا کشک بادمجون ....نمیشه نریخت که 🙁😔

اهاااا 

خیالم خام خوردی 😁

تو غذا من فقط قلیه میریزم که اونم مثلا یک یا دو  حبه کوچولو 

تو کشک بادمجون برا شوهرم پودر سیر میریزم بو نمیده 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
من یه بار نون و سبزی خوردم در کنار ناهارم نامزدم اومد دنبالم نشستم تو ماشین گفت اووووووووف چ بو سبزی ...

وای چه نامزد رُک گویی 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بصورت پودر ورنده شده استفاده میکنم اما رعایت بعدش زیاد میکنم مردم چه گناهی کردن اذیت بشن

اره بخدا دقیقا.پودرش بو نداره؟؟من خودمو تحمل نمیتونم بکنم چ برس بقیه بویاییمم خییلی بالاس

وای چه نامزد رُک گویی 😂

اره ما کلا خیلی باهم رکیم تارف نداریم همه چی بهم میگیم البته ب دلم نمیگیریم .بعد سرس پیش رفتم پیشش اش خوردم دهنم بو میداد چپ چپ نگا کرد گفت خدایی سری دگ بخوری خودت میدونیا.امروزم کشک بادمجون خوردم از شانس گفت میخوام بیام دنبالت😂😂😂😂مامانم میگه یه لقمه درست کن نشستی تو ماشین بکن دهنش دگ بوی سیر توام نمیفهمه چون خودشم خورده

اره ما کلا خیلی باهم رکیم تارف نداریم همه چی بهم میگیم البته ب دلم نمیگیریم .بعد سرس پیش رفتم پیشش ا ...

مامانت  درست میگه 🤣