2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم ولی سرزدم یادبگیرم چون سیرترشی دوست دارم بهوخاطربوش نمیخورم

سیرترشی را خالی نخور همراه دمپخت بخور هم طعمش استفاده میبری هم بوش اذیتت نمیکنه

ولی در کل بعدش ادامس بجو

جویدن ادامس زنجفیلی یا نعنایی یه قاشق سرکه جویدن نعنای تازه مسواک زدن  خوردن نان وسبزی

اگه سبزی بخوریم باید یه چی بخوریم بوی سبزی از بین بره که😂اخه بوی سیر از معده میادش اسیر شدم رو این چیزا حساسم نمیتونمم نخورم

نمیخورم 

از بوش هم بدم میاد 

تو خیابون هم حالم بهم میخوره کسی بو سیر بده 

رفتیم تو اساسونور یک خانمی قبل ما اومد بیرون 

یعنی تا رسیدیم با شوهرم طبقه ی بالا عوق زدیم شوهرم که به  سختی خودش رو گرفت تا به سطل اشغال رسید 😂

عزیزان سیر خور لطفا رعایت کنید 😁

بعدش تخم گشنیز بخورید نعناع و پونه. تازه 

مسواک حتما همون لحظه 

ادامس هم موقع بیرون رفتن 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
اگه سبزی بخوریم باید یه چی بخوریم بوی سبزی از بین بره که😂اخه بوی سیر از معده میادش اسیر شدم رو این ...

نون پنیر وسبزی که بوی بد نداره خواهر

ولی در کل نعنا تازه که فصلشه بجو 

اگر هم نداشتی ادامس بخور

نمیخورم  از بوش هم بدم میاد  تو خیابون هم حالم بهم میخوره کسی بو سیر بده  رفتیم تو ...

من بصورت پودر ورنده شده استفاده میکنم اما رعایت بعدش زیاد میکنم مردم چه گناهی کردن اذیت بشن

نون پنیر وسبزی که بوی بد نداره خواهر ولی در کل نعنا تازه که فصلشه بجو  اگر هم نداشتی ادامس بخ ...

من یه بار نون و سبزی خوردم در کنار ناهارم نامزدم اومد دنبالم نشستم تو ماشین گفت اووووووووف چ بو سبزی میدی😒😒😒😒مردم میخوان برن پیش نامزدشون عطر میزنن تو دوکیلو سبزی خوردی اومدی پیش من😂(شوخی میکرد البته)((