2777
2789

بی بی چکم منفی شده . حامله نیستم. میخوام پریود شم تو اقدام برای حاملگی هستم. حالا میخوام زود زود پریود شم چیکار کنم. pcoدارم.

مهم اینه که یک مادر خوب بشم . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منم مثه شما هستم دیروز رفتم دکتر

آزمایش خون دادی؟ برو بده ببین بتات چنده

من سابقه عقب افتادن نداشتم دیروز رفتم دکتر گفت داری پریود میشی گفتم آخه هیچ حسی ندارم سونو کرد گفت همه چی عالیه 

یه توضیحی داد بهم 

گفت شاید بارداری شیمیایی شدی ، چیزی ازش میدونی یا بهت بگم چیه؟ شاید شما هم مثه منی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ببین منم مثه شما هستم دیروز رفتم دکتر آزمایش خون دادی؟ برو بده ببین بتات چنده من سابقه عقب افتادن ...

منم چند روزه عقب انداختم بیبی منفیه....تنبلی ندارم ولی پریودام منظم نیست ...امروز 14 روزه که عقب انداختم ولی بیبی منفیه...سابقه نداشت انقدر عقب بیفته

چند قاشق زرشک با ابجوش بریز تو قوری دن کن بعد یه رب همه رو میکس کن بخور بعدم میتونی دو سه قاشق گلپر رو باز دم کنی با یه لیوان اب بخور سریع پریود میشی من امتحان کردم برا خودم خوب بوده

خدایا بهترین ها رو برام رقم بزن🙏🏻
نه نمیدونم .میشه توضیح بدی

ببین میگه انگار یه تخمک با یه اسپرم ترکیب شده اما تعداد کروموزوم هاش یا خیلی بیشتره یا خیلی کمتر

بنابراین در هفته 5 بارداری سقط جنین زودهنگام دارید یعنی حدودا 1 هفته یایکم بیشتر بعد از عقب افتادن پریودیتون خونریزی دارید، شاید شدیدتر و بهمراه لخته چون درواقع سقط شده! 

حالا از کجا میفهمید که باردارید ، با ازمایش خون

بتا نشون میده که باردارید اما زیاد بالا نیست عددش. با وجود آزمایش بارداری مثبت ممکنه یک هفته بعد پریود شید. و چون این بارداری جوری نیست که با سونوگرافی معلوم شه و فقط با آزمایش شیمیایی نشون داده میشه بهش میگن بارداری شیمیایی یا سقط زود هنگام!

حالا من امروز صبح یکم لک داشتم اما هنوز حالت پریودی نیستم ! آزمایشمم برای دکتر م فرستادم ببینم چی میگه !

درواقع ساک حاملگی شکل نگرفته

دکترم گفت خیلی ها ممکنه اصلا خبردار نشند همچین سقطی داشتند چون شما پریودات منظم بوده حالا عقب افتاده ازمایش دادی معلوم میشه

اما خوبیش اینه نشون میده بدن شما آمادگی بارداری رو داره

برای هر کسی ممکنه پیش بیاد

دلیل خاصی هم نداره

بلافاصله بعدشم میشه باردار شد

من 3 بار بیبی چک زدم دوبارش منفی بود یک بارش بعد یه مدت مثبت شد

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.