2777
2789

الان دخترم 6 ماهو 23 روزشه

من از 5 ماهگی شروع کردم حریره بادام دادم وآب سیب

بعدش برنجشو له میکردم ازصافی رد میکردم مثل فرنی با آبگوشت قاطی میکردم

هفته ی بعد به برنجش هویج و جعفری هم اضافه کردم

بعدش عدس دال

هفته ی بعد ماش

الان مدتیه که همینو بهش میدم

فقط دیگه صاف نمیکنم میریزم تو مخلوط کن

امروز میخوام لوبیا اضافه کنم

دخترم طعم شیرین دوست نداره،ترش دوست داره.سرلاک نمیخوره،حریره بادام به سختی میخوره دیگه فقط چند روز یبار بهش حریره میدم اونم قاطی غذاش

کلا بد غذاست میزارم تو کالسکه روبرو تلویزیون آهنگاهشو براش میزارم تا سرگرم بشه غذا بخوره

آهن بهش فرامکس میدم اونم با بدبختی میخوره

شما چه غذایی میدین به نینیتون?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فقط سوپ که هرروز توش یه سری از این مواد رو میریزم سیب زمینی، هویج، کدو ،پیاز، برنج، عدس سبز، گوشت و مرغ  غیر ازاین چیز دیگه ای ندادم بش البته فرنی و حریره اصلا دوست نداره منم براش درست نمیکنم

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
منم فقط سوپ که هرروز توش یه سری از این مواد رو میریزم سیب زمینی، هویج، کدو ،پیاز، برنج، عدس سبز، گوش ...

سوپشو همینجوری میکس میکنی یا مخلوط کن یا گوشت کوب برقی؟

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.
شما کره میریزی تو غذاش? خود گوشتو میکس میکنی یا فقط آبشو میدی?

چندباری ریختم بدش نمیاد اسهالم نمیشه ، گوشت رو هم خودشو بش میدم غذاش هرروز یا با یه تیکه مرغ هست یا گوشت دو سه بارم بوقلمون دادم که میگن خیلی مفیده ولی پسرم زیاد خوشش نمیاد

وقتی رفت تو پنج شروع کردی یا پنج ماهش تمام شد؟ پسر من تو پنج ماهه برا این هی میپرسم🤗

روزی که شد 5 ماهش

یعنی 12 دی اومد من 12 خرداد شروع کردم

تو ماه چهارمم گاه گداری بهش میدادم در حد مثلا یه قاشق چایخوری آب سیب،یا آبگوشت،یا حریره بادامی که خیلی غلیظ نبود

منم از پایان پنج ماهگی غذا دادن رو با سرلاک شروع کردم و تا شش ماه فقط همینو دادم ولی از پایان چهارماهگی همه چیز میشه به بچه هاتون بدید شروع کنید غذا رو نگران نباشید