یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیابان خسروی و چهارراه خواجه ربیعم خوبه البته باید خیلی وارد باشی. مثلا ما میریم چهارراه خواجه ربیع خرید برخی جنساشونو گذاشتن زیر میز و نشون هر کسی نمیدن مگه واقعا بفهمن خریداری. بد شدن مردم. حتما چادورو تو دست مچاله کن ببین چروک نمیشه بقیه مواردم من اصلا وارد نیستم اما حتما با متخصصش برو سرت کلاه نره.
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی. جنت و چهارراه دکتری به سمت تقی آباد هست که خب تقریبا گرونن، قیمت مناسب پاساژ آسمان تو هفده شهریور، بازار فردوسی تو طلابه فکر کنم. چهارراه آزاد شهر که البته تک و توک مغازه های شیکی داره
بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی. جنت و چهارراه دکتری به سمت تقی آباد هست که خب تقریبا گرونن، قیمت من ...
مرسی
پاساژ فردوسی همونه ک ی طبفه لباس مجلسه و ی طبقه کیف و کفشو..؟
جاهایی هم ک گرونه و شیکه هم لطفا بگید
۱۷شهریور رفتم پارسال چیز زیادی نداش؟!
امسال برای عروسی برادر شوهرم میخوام برم برام خیلی مهمه
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
مرسی پاساژ فردوسی همونه ک ی طبفه لباس مجلسه و ی طبقه کیف و کفشو..؟ جاهایی هم ک گرونه و شیکه هم لطف ...
آره همونه منم یکبار بیشتر نرفتم. پاساژ فردوسی تو خسروی که نه چون پارچه های شیک و نامزدی و اینا داره. اما میگم جنت و چهارراه دکتری (مثل میکلانژ)، سه راه راهنمایی میتونی شیک و البته گرون پیدا کنی. حقیقت من خودم برای عروسی خواهر و برادرشوهرام دادم خیاط اما حقیقت به چشم خریداری خیلی نرفتم. اما دوستام از اینجاها معمولا خرید میکنن.
آره همونه منم یکبار بیشتر نرفتم. پاساژ فردوسی تو خسروی که نه چون پارچه های شیک و نامزدی و اینا داره. ...
پارچه فروشی شیک کجا هس؟