2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💄💋 تاریخچه‌ی مختصر رُژِ لب

✅ #رژ_لب امسال تقریبا ۱۳۱ ساله شد. البته رژ لب به شکل امروزی‌اش، وگرنه استفاده از لوازم آرایش، تاریخی ۵۰۰۰ ساله دارد. قدیمی‌ترین رژ لب را باستان شناسان در شهر سومری اور یافتند که متعلق به ۳۵۰۰ سال قبل از میلاد است.

زنان سومری، مصری و رومی برای آرایش خود از موادی مثل حنا، لاجورد، زعفران، موم عسل و بسیاری مواد طبیعی دیگر استفاده می‌کردند.

گفته شده (نوُفرِه تته) ملکه‌ی مصر هم، چون دیگر زنان مصری و یونانی عصر خود، لبهایش را رنگ می کرده است. در آن زمان رنگ را در قوطی های کوچک نگهداری می‌کردند و آن را با انگشت یا قلم مو بر لب می کشیدند.

در آن‌زمان مصری‌ها از حنا برای رنگ کردن لب و دستهایشان استفاده می کردند. و حتی چیز جالب این است که (کلئوپاترا) مثلا پوست سوسک و پولک ماهی استفاده می‌کرده است. مصری ها پوست سوسکهای مختلف رنگهای مختلف می‌گرفتند و ازپولک ماهی برای درخشندگی و اینها استفاده می‌کردند. به این صورت که این مواد را خُرد می‌کردند و بعنوان ماتیک استفاده می‌کردند.”

زنان یونانی برعکس سومری‌ها در ملاءعام آرایش نمی‌کردند، این کار مختص هنرمندان و یا خانم‌های بد بود! ولی در ژاپن قدیم آرایش یک پرستیژ برای زنان اقشار بالای جامعه بحساب می‌آمده. زنهای ژاپنی مخلوطی از عسل، موم و مواد رنگی را بر لبهایشان می‌مالیدند که ترکیب آن به ماتیک های امروزی نزدیک است. آرایش کردن در دوران باروک هم در میان زنان ثروتمند و از طبقات بالای جامعه بسیار متداول بود. ملکه الیزابت اول با پودر سفید و ماتیک قرمز در مجامع ظاهر می‌شد.

برخلاف الیزابت اول، ملکه ویکتوریا بشدت با آرایش کردن مخالف بود. او از سال ۱۸۳۷ تا پایان عمرش یعنی بیش از ۶۳ سال بر بریتانیا سلطنت کرد.

ملکه ویکتوریا که بر یکی از قدرتمندترین امپراطوری های زمان خود تکیه زده بود، از نفوذی گسترده برخوردار بود و این نفوذ باعث شد برای مدتی طولانی صندوقچه زنان اشراف از رنگ و بوی لوازم آرایش محروم شود.

اواخر قرن نوزده دو فرانسوی به فکر افتادند که استفاده از آنرا آسان تر کنند. آنها رنگ را با پیه گوزن وموم زنبورعسل درآمیخته وآنرا درلوله های نازکی از کاغذ ابریشمی پیچیدند و در نمایشگاه جهانی آمستردام دراول ماه مه ۱۸۸۳ به نمایش گذاشتند.

استفاده از آن اما رسوایی به پا می کرد، بطوری که اوایل فقط روسپیان و رقاصه ها از آن استفاده می کردند و حتی (سارا برنار)، هنرمند معروف فرانسوی، آن را  (استیلوُ دو آمور) نامید.

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 

🗓 سالشمار تقریبی رژ لب

🏮بین ۴ هزار تا ۵ هزار سال پیش:

رژ لب اختراع شد، سومریان باستان ار شکستن و له کردن سنگ های قیمتی رژ لب ساختن.

🏮قرن ۱۴ میلادی:

رژ لب جامد اختراع شد، پزشک و جراح اندلسی، (ابوالقاسم الزهراوی) رژ لبی را اختراع کرد که از فشرده شدن ماده‌ی معطری داخل قالب خاصی ایجاد شده بود.

🏮سال ۶۱۸ میلادی:

رژ لب های حاوی موم اختراع شدن، در کشور چین و مابین سالیان ۶۱۸ تا ۹۰۷ میلادی، توسط سلسه‌ی تانگ، موم (Beeswax) اختراع شد و حتی آن ها به رژ لب روغن های معطر هم اضافه کردند.

🏮قرن ۱۶ میلادی:

رژ لب قرمز معروف و همگانی شد، ملکه الیزابت (Queen Elizabeth 1th) بانی اصلی مد شدن رژ لب قرمز و پوست خیلی سفید شد.

🏮سال ۱۸۸۴ میلادی:

اولین تبلیغ زیبایی آرایشی رژ لب صورت گرفت و فروش کرد، کمپانی لوازم آرایشی فرانسوی به نام گرلن (Guerlain) شروع به تولید و فروش رژ لب به صورت گستره کرد.

(رُژِ قرمـــر) چقدر می آید، به لب و استکان و این چایـــی

استکان می شود پر از ماهی، به لبانش اگر دهان بزنی...!

✍ محمد شریف

اووووف میدونن من دیروز رژ قرمز خریدم زرتی جهانیش کردن 

رژ قرمز خریدی؟؟ به به ❤️❤️❤️

خودم یه دونه هم رژ قرمز ندارم! همش کالباسی و گوشتی و فوقش زرشکی خیلی تیره دارم 

همینو کم داشتیم    

می بینی دغدغه های اونوری ها رو ؟

ما تو نیازهای اولیه مون موندیم. کی به این چیزا فکر می کنیم. فقط برای فرار از مشکلات، با حرص مصرف می کنیم.

رژ قرمز خریدی؟؟ به به ❤️❤️❤️ خودم یه دونه هم رژ قرمز ندارم! همش کالباسی و گوشتی و فوقش زرشکی خیلی ت ...

قرمز جیغ نیس چون دوس ندارم جیگری رنگ اره منم چن تا رژ تو تنااژ زرشکی جیگری تیره تر دارم ولی سیرمونی ندارم باز میگیرم

من قرار بود یه (بوس) کوچولو باشم, ولی بابام اصرار کرد 😊👼