2777
2789
عنوان

وقتی به جای سکه توی مهریه، خونه پشت قباله میندازن یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بابت توضیحاتتون خوب اگر اون لحظه خونه داشت ، بعد چندسال فروختن طبق نظر خانم و خرج شد یا خونه ...

بعد از چند سال فروختن باید با رضایت خانوم باشه چون مال اونه اگ رضایت داشت پولش مال اونه دیگه 

بله اون بخش از مهریه ک مربوط ب خونه بوده رو خانوم دریافت کرده 

گفتم ک معمولا خونه ی تنها نمیکنن مثلا یه خونه با صدتا سکه چون الان مهریه اهرم فشار هست تا اقایون خطایی ازشون سر نزنه یا بی علت خانوم رو طلاق ندن و اگ خوننه تنها باشه و خونه رو داده باشن ک همون اول باید بدن بعد دیگه اهرم فشاری رو سر اقا نیس دیگ 

واقعا مهریه حق زنه... نمیدونم چرا تو کشور ما شده مخصوص طلاق... بابای من مهریه مامانمو چندسال میش بهش داد.. ی مبلغی پول بود صد برابرش خونه بنامش کرد گفت مهریت... شوهر ابجیمم گفته تو طول زندگی خورد خورد مهریتو میدم چون حقته... ولی واسه من هنوز هیچی نشده میگه من ندارم هیچوقت مهریتو بدم..اینده رو هم میبینه هنوز نه به دار نه به باره

سکه بنداز... خونه بخوای اول کاری بهشون برمیخوره.. بعدا هم ک خونه خرید میزنه ب اسم خانوادش.. 

خانوما اگ ب حقوق خودتون اشنا باشین سرتون کلاه نمیره خونه ای ک الان وجود نداره و قراره بعدن خریده بشه نمیشه ب عنوان مهر در نظر گرفت 

شما حالا سکه بزن 

اما به همسرت بگو که خانواده ات و خودت دوست دارین که چند دانگ خونه به نامت باشه اما الان که خونه نداره از خودش سکه بزنین 

هر وقت خونه دار شدین اون چند دانگ رو به اسمت بزنه و تو هم سکه ها رو ببخشی 

تــــ👦🏻ـ‌ــو از جــــ🤍ـــانِ من، جـــ🌱ــوانه زدی .