2777
2789

باید متراژ و مکان خونه هم قید باشه ؟

وگرنه هر خونه ای میتونه باشه 

با ذکر اینکه پسر فعلآ خونه نداره ولی میخواد بگیره تا سال آینده

سکه بهتره یا خونه؟

یا من هو اضحک و ابکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خونه نداره ریسکه،ازکجامعلوم اینده خونه خرید ب اسم کس دیگه ای نزد مثلامادریاپدر سند ب اسمش نباشه خپنه نمیتونی ازش بگیری.

خونه داشت خوب بود خونه از سکه هم بهتره

خونه نداره ی جورایی وعده سر خرمنه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

اینکه مهریه عندالمطالبه باشه نه عند الاستطاعه 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

اون خونه ای ک میندازه باید همین الان داشته باشه و مشخص باشه همه چیزش .و از اونجایی ک املاک در سند ازدواج ثبت نمیشن باید ب دفتر اسناد مراجعه کنین و از اقا یک وکالت بلاعزل بابت بعد بنام زدن خونه بگیرین یا همونجا کلا سند و بنام عروس خانوم بزنن دیگه .

خونه بهتره با این شرایط ک گفتم اگ گرفته بشه دردسرای سکه رو نداره 

البته همه اونایی ک ملک پشت قبالشونه یه تعداد سکه هم مهریشون هست 

وقتی خونه نداره ریسکه،ازکجامعلوم اینده خونه خرید ب اسم کس دیگه ای نزد مثلامادریاپدر سند ب اسمش نباشه ...

آها

یعنی ب اسم کسی دیگه میکنن، اون موقع دست زن به هیچی بند نیس

یا من هو اضحک و ابکی

اول ملک موجود خوبه که به نامت بشه همون اول...نه اینکه بگن بعدا میخره و فلان...چون در اون صورت حتما باید قیمت بزنن....در واقع تا خرید خونه و به نام زدن مهریه ات پول هست که ارزشش مرتب پایین میاد حتی اگه به روز بشه 

بعدش هم سکه خوبه

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
اون خونه ای ک میندازه باید همین الان داشته باشه و مشخص باشه همه چیزش .و از اونجایی ک املاک در سند از ...

ممنون بابت توضیحاتتون

خوب اگر اون لحظه خونه داشت ، بعد چندسال فروختن طبق نظر خانم و خرج شد یا خونه دیگه گرفته شد 

دیگه خانم چیزی طلب نداره؟

چون انگار مهریه پرداخت شده

یا من هو اضحک و ابکی

ما رسممون خونه یا زمینه

کامل باید مشخص بشه

مثلا خواهرم یک دانگ از خونه پدرشوهرش تو قبالشه

و موقع عقد محضردار گفتن حتما باید سندش به نام بخوره تا عقدو ثبت کنن

طلا و سکه که فایده نداره

جونت در میاد تا بتونی قسطی بگیری

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌