2777
2789
عنوان

سوسک

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 21 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم الان دو شبه میام خونه داداشم میخوابم هم از ترس سوسک هم از بوی اون سم

من  واقعا از سوسک میترسم          توی دوران بارداریم همسرم خیلی مواظب خونه هست که سوسک نیاد و تمام وقت توی خونست بخاطر سوسک :-)    میترسه یع وقت سوسک بیاد و من غش کنم و برای خودم و بچم اتفاقی''''''''''

خدا جونم ممنونم 

منم مثل شمام دقیقا دوهفته ست کوچ کردیم خونه سوسک دازه سینکش لونه داشت کل صفحه ام دی اف و عوض کردیم درها رو هنه رو درز گیر زدم سه بار سمپاشی کردیم .گوش شیطون کر دوروزه حتی جنازشونم نمیبینم ولی همچنان کابوسشو دارم  با چراغ روشن میخوابم ‌شبا خوابشونو میبینم همش بدنم مور مور میشه فک میکنم رو من راه می ن ‌کلا خیلی خیلی بده .متنفرم ازشون  .فقط خونه ما سوسک بزرگ نداشت .همش بچه سوسک بودن ‌ 

شیرینی زندگیمی دخترم 👼💓💓💓💓 

ولی انقد تو این هفته حرص خوردم انقد دعوا کردم با شوهرم که این چه خونه ایه گرفتی .کلا اعصاب ندارم دیگه .ولی دوروزه خونه رو مرتب کردم یکم خیالم راحته  

شیرینی زندگیمی دخترم 👼💓💓💓💓