2777
2789
عنوان

ميشه بهم كمك كنيد در اين مورد

90 بازدید | 13 پست

10 سال پيش يه دعواهايي بين اقوام مادرم و پدرم پيش اومد كه البته ربطي به پدر و مادرم نداشت ولي اين بين شوهر خاله من توسط يكي از اقوام پدريم كشت ميشه كه با سنگ زده تو سرش و بعد از چند هفته كما فوت شد.

بعد از اون پسرعمو پدر من ميره زندان و رابطه ما با خانواده مادرم قطع ميشه و مادرم تا يه سال پيش كه ميشه ده سال با مادرش و خواهر برادراش رو اصلا باهاشون رابطه نداشت                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا شهريور پارسال كه بعد از ده سال بحث و دعوا اون آقا اعدام شد و چند ماه بعدش پسرعمو مامانم فوت ميشه و ما بعد از ده سال خانواده مادرم رو ميبينيم بالاخره

واقعا نميتونم توصيف كنم اون حال و هوامونو، انگار همه يادشون رفته بود كه پسرشون مرده و فقط ميومدن پيش مامانم اينا و گريه ميكردن

حالا ميخوام بحث اصليم رو بگم و ببينم بايد چيكاركنم

من بچه كه بودم و قبل از اين دعواشون با يه پسردايي خيلي خوب بودم كه چندماه از من بزرگتر بود و هميشه باهم بازي و ميكرديم و هواي همو داشتيم

وقتي ديدمش باورم نميشد همون مهدي ١٠ سال پيشه خيلي عوض شده بود 

بهم پيام داد دوماه بعد از اينكه ديدمش كم كم داشتم يجوري ميشدم و بعدش فهميدم دل بستم بهش نه اينكه بگم عاشقش شدمو اينا، نه اصلا اينطور نيس ولي خب دوسش دارم انگار

يه ماه بعد بهم ابراز علاقه كرد و من گفتم اشتباهه چون پدر من و اقوام من با اونا كلا قطع ارتباط كردن و قهرن ولي اون اصرار كرده خيلي كه همه چيز حتما درست ميشه

و من واقعا نميدونم چيكاركنم اگه بابام بفهمه و مخصوصا فاميلامون حتما يه اتفاق بده ديگه ميفته