2777
2789

همسرم از اول اهل تلفن و اینا نیست دفعه قبل هم من زنگ زدم برنداشت بعد خودش زنگ زد الان از هم دوریم بعد گفت سرم شلوغه در حالی که میدونم انقد شلوغ نیست الان پنج روزه زنگ نزده بهم منم لجم گرفته زنگ نزدم احتمالا فردا زنگ میزنه میخوام سرد جواب شو بدم نمیدونم چیکار کنم ؟ دفعه قبل هم گفتم زنگ نمیزنی ناراحت میشم ینی فرصت یه تماس کوتاه رو هم نداری اون خونه مونه من اومدم شهرمون خونه پدرم

حق داری ناراحت باشی به نظرم بهش هیچی نگو اصلا یعنی واست مهم‌نیست. چرا نمیری خونه خوتون خیلی بده زن و شوهر انقد از هم دور باشن 

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری ناراحت باشی به نظرم بهش هیچی نگو اصلا یعنی واست مهم‌نیست. چرا نمیری خونه خوتون خیلی بده زن و ...

عزیزم قرار بود برم یه مشکلی پیش اومده باید یه هفته دیگه بمونم 

الان سرد باشی یا گرم چه فرقی میکنه به نظرت؟ 

وقتی واضح خواسته تو بیان کردی و اونم شنیده اما ترتیب اثر نمیده؟ 

از فرصت استفاده کن کلاسی باشگاهی چیزی برو سرت گرم بشه تا دوریتون تموم بشه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
عزیزم قرار بود برم یه مشکلی پیش اومده باید یه هفته دیگه بمونم 

انشالله حل شه . بزرگترین اشتباهه زن و شوهر از هم دور باشن چون به نبود هم عادت میکنن. چند ساله ازدواج کزدی؟شوهرت از اول همینطوری بود تو زنگ زدن؟

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

شوهر منم همینطوره.تو دوره نامزدیمون صبحها پیام صبح بخیر میفرستاد شب ها شب بخیر.در طول روز نه زنگ نه پیام هیییییچی.

اما وقتی حضوری پیش هم بودیم همش حرف میزد.بعد از چهارسال یه کمی بهتر شده و سعی میکنه هفته ای دوبار بهم زنگ بزنه

باید عادت کنی دیگه

الان سرد باشی یا گرم چه فرقی میکنه به نظرت؟  وقتی واضح خواسته تو بیان کردی و اونم شنیده اما تر ...

اره واسه همینه ناراحتم در حال اموزش زبان کره ای م ولی فکرم مشغوله اونم نمیتونم خوب یاد بگیرم

منم وختي عقد بوديم شوهرم نصفه روز پيام يا زنگ نميزد واسه احوال پرسي ،جوابشا نميدادم اخرشب كه زنگ ميزد

يا با پيام سرد جواب ميدادم بله كارداشتي،يادم افتادي

كم كم درست شد