2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218601 بازدید | 1060 پست
از کجا میخرین بسته بندی؟اسمش چیه؟ منم مشهدم 

عزیزم از مغازه های اطراف حرم یه ادویه سبز رنگیه فکر کنم همه جا دارن من این ادویه رو تو قورمه هام زدم ولی من یه مغازه ای رو بلدم رفتم با خواهرم یه ادویه کرمی رنگ بود خریدیم مغازه دار گفت از این ادویه برا قورمه سبزی حرم استفاده میکنن خواهرم خرید الان همه فامیلامون از اون ادویه خیلی راضین میگفتن خیلی قورمه رو خوشمزه میکنه مغازه رو بلدم ولی آدرسشو بلد نیستم چطوری بدم تو خیابان شیرازیه آخرین پاساژ به طرف حرم هست که چند تا مغازه به طرف کوچه هست از یکی ازون مغازه ها خریدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون اسم نداره یا عکس بگیری بزاری؟

فکر کنم آخرین پاساژ پاساژ طوس که درمیای بیرون چند تا بیرونش به طرف کوچه مغازه داره خیلی مغازه شیک و تمیزی بود نرسیده به مغازه چرم فروشی آقاهه دوجور ادویه قورمه داشت یکی سبز بود بکی هم کرمی رنگ بود که توش لیمو عمانی هم بوش میومد از این ادویه کرمی خیلی تعریف میکرد خداییش هم تعریف داشت وقتی مصرف شد راستی ببینم اگه شمارشو پیدا کنم برات میفرستم یا از خواهرمم بپرسم میام میگم 

ممنون اسم نداره یا عکس بگیری بزاری؟

عزیزم من شماره شو گم کردم و خواهرمم نداره انشالله رفتم  طرفای حرم حتما از مغازه دار شماره و آدرس دقیق و برات میگیرم با اسم ادویه اش چون خودمم میخوام از ادویه هاش بخرم

ممنون عزیزم😘

سلام عزیزم آدرسشو پیدا کردم الان برات شماره شو میفرستم بهش زنگ بزن بازم آدرس دقیق و ازش بپرس شمارش 09153026855 اخوی زاده آدرس شو گفت نرسیده به حرم  خیابان شیرازی، شیرازی 2  داخل کوچه پلاک 28هست راستی گفتن سه نوع ادویه قورمه دارن با درجه بندی عزیزم رفتی حرم التماس دعا 

کانال در تلگرام  پر از ایده تزئین و چیدمان منزل . سفره ها جشن ها میهمانی ها و عصرونه و صبحانه های جنجالی که در هر شرایطی ب ادم انرژی میده  

https://t.me/joinchat/Ulhr5cssbLCY8WFK

اینم از لینک دعوت👇👇👇👇👇

@khoshmazehaaaaa20

سلام به گرمی استقبال میکنم ازاین تاپیک دست شما دردنکنه استارتر جان🤗🤗

وای حلوالوز جان سلام 😍😍

خوبی عزیزم ؟

نگاه کردم دیدم خدا رو شکر هنوز کاربریت تو سایت هست 😍 البته اخرین تاپیکت مال خیلی وقت پیشه امیدوارم باز آنلاین بشی و پستمو ببینی 😍

دلم هواتو کرده 

این  تاپیکو یادت هست؟😍

من اینو ذخیره کرده بودم.چون خیلی دوسش داشتمم گوشه ذهنم بود همیشه و امروز ی تاپیک باعث شد بیام اینجا 😍❤❤