سلام عزيزاي من.تصميم دارم تو اين تاپيك هر چي فوت باحال آشپزي بلدم براتون بذارم.اميدوارم به دردتون بخوره ....خوشحال ميشم فوت هاي شما رو ياد بگيرم.بياييد امشب يه كم تبادل اطلاعات خوشمزه بكنيم🍗🍗🍗.پيشاپيش ممنونم🌺🌺🌺
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
اغااااا یکی بمن بگه چیکار کنم قورمه سبزیم سیاه بشه و لعاب بندازه😥😥😥😥😥😥 بارها گذاشتمم ک ...
برا لعابش من تو صفحات قبل گفتم اما برا سیاه شدنش (که خیلی مضره) باید سبزیتو تو روغن زیاد خیلییییی سرخ کنی که اون دیگه سبزی نیس تفاله س!! انقد باید سرخش کنی تا مثل چوب سیاه بشه به قول یکی از دوستان که گفتن خیلیی سرخ میکنن تا قورمه سبزی سیاه و پر روغن بشه و سعی میکنن این غذا رو همینجور مضر بخورن و ویتامینهای بدن رو از سایر غذاها دریافت کنن
من اینطوری میپزم خیلیها دوست دارن. اول پیازو نگینی خرد میکنم یه کم که سبک شد تکههای مرغ و میزارم روش زیرشو کم میکن و میزارم مرغو پیاز باهم تفت بخورن هر دو طرف مرغ که طلایی شد زعفرون و یه کم آبلیمو نمک هل تازه اسیاب شده( تقریبا ۴ دونه) و ۱/۴ از فلفل قرمزی که سالم خشک کردم بهش اضافه میکنم فلفلو پودر نمیکنم با دست خرد میکنم چون فلفل من خیلی تنده والبته طعمش عالیه پودر فلفل حاضری اصلا خوب نیست. یک استکان آب میریزم و میزارم آروم بپزه حدود ۱/۵ ساعت. آخرش اگه آب داشت زیرشو زیاد میکنم تا آبش کم شه و حالت سس پیدا کنه آبلیموی تازه میریزم و سرو میکنم. مقدار آبلیمویی که میخوایین بریزین و سه قسمت کنین ۱/۳ اول بقیهشو هم آخر
شعر من بی بال وپر نیست، از سر شوق تا ابتدای کنج لبت پر میکشد