2777
2789
عنوان

فضای خونمون سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم این حس رو یه دوره هایی داشتم 

دقیقا زمان هایی که یا بدنم خیلی ضعیف شده بود بعلت کم خونی 

و یه زمان هایی که ضعف اعصاب داشتم. یا فکر. ازارم میداد بدنم و روانم اینجوری واکنش میداد که فضای خونه یجوریه. یکی داره نگام میکنه 

اما الان که اعصابم ارومه و قرص اهن میخورم حسم خوبه و نمیترسم

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
قران بخون اروم میشی یا برو روانشناس فقط خواهشا نگید جنو کوفتو زهرماره  تاپیکای هرروز یه ...

😒😒اره دقیقا ازدیروز تاپیکا یه موضوع دارن همش از جن وروح واین چیزا صحبت میکنن

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

اسفند دود کن تو خونت جس خیلی خوبی داره عود روشن کن اهنگ های شاد بذار سعی کن یوگا کار کنی 

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
عزیزم منم این حس رو یه دوره هایی داشتم  دقیقا زمان هایی که یا بدنم خیلی ضعیف شده بود بعلت ک ...

اره اعصابم ک ضعیف شده ولی کم خونی ندارم بیشترازتنهایی وفکروخیاله 

خیلی خودخوری میکنم

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
اره اعصابم ک ضعیف شده ولی کم خونی ندارم بیشترازتنهایی وفکروخیاله  خیلی خودخوری میکنم

برا همینه پس. ذهنت مشوشه. خودتو اروم کن. تجربه کردم که میگم 

من حتی صدا میشنیدم یچیزایی میدیدم و بعد فهمیدم بخاطر ذهن مشغول خودم بوده

اسفند دود کن تو خونت جس خیلی خوبی داره عود روشن کن اهنگ های شاد بذار سعی کن یوگا کار کنی 

مرسی عزیزم حتماامتحان میکنم

برا همینه پس. ذهنت مشوشه. خودتو اروم کن. تجربه کردم که میگم  من حتی صدا میشنیدم یچیزایی مید ...

من انقدبی جنبه وبی ظرفیتم اگه چیزی ببینم یاصدابشنوم دیگه خونه نمیمونم

جای من باشی چکار میکنی تو هفته سه شب همسرم شیفته تنهام😥

پارسال بارداربودم یه شب شوهرم خونه نیومدتاخودصبح ازترس گریه کردم ولرزیدم 

متنفرم ازاین اخلاقم