2777
2789
عنوان

خانم ها تو را خدا یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 48 پست
نه الان دخترم 6 ماهشه بعد از 2 دقیقه افتاد. خوش به حالت بعد دوسال باردار شدی خواهر من الان 20 ساله م ...

اگه بدونی چقدر سختی کشیدم پارسال میکرو کردم انگار نه انگار

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه الان دخترم 6 ماهشه بعد از 2 دقیقه افتاد. خوش به حالت بعد دوسال باردار شدی خواهر من الان 20 ساله م ...

تازه من بعد نیم ساعت افتاد.کمر دردم دارم شدید مثل پریودی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
۳ ساله یه سقط هم داشتم اسفند ماه

ایشالا خدا دامنت رو سبز کنه.الهی امین

اگه بدونی چقدر سختی کشیدم پارسال میکرو کردم انگار نه انگار

عزیزم میدونم منم دخترامو سخت به دست آوردم مادرشدن خیلی حس قشنگیه برای همه دعا کن این حس قشنگ بهت تبریک میگم

من خیلی خانومارو دیدم که حامله بودن دردشون مثل پریودی بوده.شما سه روز زودتر تست رو زدی بخاطر همین کمرنگه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
مال منم اون طوری نوک سینه هام درد داره دو سه روزمونده به موعودم کمر درد دارم کمی .دقیقا بی بی مثل من ...

سما چقدر بعد هاله انداخت

مراقب خودت باش فردا دوباره بزن چون نزدیک پریودته همینطوری میشی من تا ماه 9 بارداریم موقع پریودم دل درد کمر درد داشتم 

عزیزم میدونم منم دخترامو سخت به دست آوردم مادرشدن خیلی حس قشنگیه برای همه دعا کن این حس قشنگ بهت تبر ...

میترسم نباشم.اخه چند ماه پیشم همین جور شدم ازمایش دادم البته از پری م گذشته بود گفتن مشکوک و باید دوباره تکرار کنم  کلی دو روز بعد پریود شدم

بچه ها اگه ایشالا من باردار بودم بهتون میگم که به خاطر چی میتونه دلیلش باشه

عزیزم میدونم منم دخترامو سخت به دست آوردم مادرشدن خیلی حس قشنگیه برای همه دعا کن این حس قشنگ بهت تبر ...

عشقم به نظرت امیدوار باشم

مال منم اون طوری نوک سینه هام درد داره دو سه روزمونده به موعودم کمر درد دارم کمی .دقیقا بی بی مثل من ...

بارداری منم همینطور بودم

بعد زایمان ۱۰۴ کیلو 😥😥...وزن هدف : ۷۰ با قد ۱۷۳.. 😍.ماه اول : ۹۶ 😁ماه دوم باید بشم: ۸۹🤔