من_خوشبختم1 مدیر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1357 عنوان خانم ها تو را خدا یه لحظه | مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 48 پست من چند روزه که سینه درد خیلی وحشتناک دارم.سه روز مونده به پری م .و اینم بگم که سینه هام سنگین و بزرگ شدن الان یه کیت گرفتم اینجوری بودبه نظرتون خبری هست بعد از دو سال من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان 1397/05/06 | 22:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12173 به زور عزیزم تو نمی بینی😣 من دیدم ولی گفتم ممکمه خطای دیدم باشه بخاطر همین پرسیدم.پس عزیززززززم مباااارکه اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
من_خوشبختم1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1357 به نظرم هاله داره😁🌷 خوب ولی اگه پری گذشت تست بزنید دوباره ایشالا عزیزم.😘 من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
من_خوشبختم1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1357 متاسفم .نه😢 نگو تو را خدا من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
من_خوشبختم1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1357 به نظر من که مثبته بزار روز موعدت بزن پررنگتر میشه خدا از ذهن گلت بشنوه من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12173 نگو تو را خدا عزیزم شما بارداری اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
من_خوشبختم1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1357 مال منم اون طوری نوک سینه هام درد داره دو سه روزمونده به موعودم کمر درد دارم کمی .دقیقا بی بی مثل من ... جدا ایشالا که شما هم بارداری.خبر بذار از حالت.چند وقته اقدامی عزیزم من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12173 فردا صبح با اردار اول.صبحت دوباره تکرار کن مطمنم پر رنگ تر میشه اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
من_خوشبختم1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1357 عزیزم منم 5 روز مونده بود به پریودم همینطوری شده بود و مثبت بود . گلم مبارکه عزیز دلمی.الان بارداری.شما همون وقت هاله انداخت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12173 مبارکتم باشه عزیزم مارو هم دعا کن اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
من_خوشبختم1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1357 من دیدم ولی گفتم ممکمه خطای دیدم باشه بخاطر همین پرسیدم.پس عزیززززززم مباااارکه فدات عشقم.شما ام تو اقدامی من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12173 فدات عشقم.شما ام تو اقدامی اره عزیزم اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
من_خوشبختم1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1357 عزیزم شما بارداری اینقدر تو این مدت ناامید ی دیدم که الان فقط میترسم نباشه من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
marya66 عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 4073 عزیز دلمی.الان بارداری.شما همون وقت هاله انداخت نه الان دخترم 6 ماهشه بعد از 2 دقیقه افتاد. خوش به حالت بعد دوسال باردار شدی خواهر من الان 20 ساله منتظره
من_خوشبختم1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 1357 مبارکه 😚😚😚 من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان