این مدل رو من درست میکنم: سیب زمینی رو میپزم اما یکم توش خام بمونه بعد پوست میگیرم رنده میکنم با پیاز رنده شده تخم مرغ ادویه مرزه مخلوط میکنم و سرخ میکنم برای سه تا سیب زمینی بزرگ دو تا تخم مرغ بیشتر نه چون موقع سرخ کردن روغن کف میکنه خودت میتونی هر ادویه ای دوست داری بریزی ولی ما کرمانشاهیا تو هر نوع کتلت و شامی دوست داریم مرزه بریزیم عالی میشه با سیب زمینی خام هم میشه ولی پخته خوشمزه تره..به قول دوستمون تخم مرغو بزن که کتلت پوک شه..موفق باشی
سیب رو آبپز کن رنده ریز کن یه پیاز هم رنده کن،تخم مرغ هم بزن کمی زعفرون و سبزی خشک هم من میزنم طعمش خوب میشه،بعد هم ده دقیقه میذاری یخچال،بعد یه قاشق مواد میریزی توی روغن داغ صبر میکنی تا یه طرفش برشته بشه بعد بر میگردنی اون سمتشم برشته بشه با خیار شور و گوجه و ترشی و ماست خیار یا ماست موسیر و سبزی تازه نوش جون میکنی