2777
2789

توش 1کم جوش شیرین بریز پیاز رنده کن ب جا زردچوبه زعفرون میشه بریزی.اگرهم میخای ترد شه تخم مرغ و هم بزن تا کف کنه بعد بریز توش

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐

سیب زمینی خام

پیاز یک عدد

تخم مرغ یک عدد

ادویه

آب سیب زمینی و پیاز رو بگیرید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سيب زميني رو بپز،با گوش كوب بكوبش،نمك و فلفل و زعفران و زردچوبه بزن،يه دونه هم تخم مرغ،نازك نازك سرخش كن 

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

یه سیب زمینی درشت رنده کن یه پیاز هم رتده کن ابشون رو محکم بگیر نمک بزن زردچوبه بزن تخم مرغ بزن یک دانه اگه ابکی شد ارد بریز کمی بعدش روغن رو داغ کن روغن بریز روماهیتابه هرجوری که دوس داری

دعام کنیدمامان شم 😚😚😚

من بعدازاینکه سیب زمینی وپیاز رنده کردم کمی آبشو میگیرم .نمک وفلفل ویکم زردچوبه میزنم یکمم پودرسیر ودوتا یاسه تا تخم مرغ خوب هم میزنم بعد لایه ی نازکی ازش پهن میکنم کف مای تابه رژیمی بعدک یه طرفش خوب سرخ شد مای تابه رو برمیگردونم اون طرفشم بسرخه خیلی قشنگ میشه 😋😋😍😍😄

این مدل رو من درست میکنم: سیب زمینی رو میپزم اما یکم توش خام بمونه بعد پوست میگیرم رنده میکنم با پیاز رنده شده تخم مرغ ادویه مرزه مخلوط میکنم و سرخ میکنم برای سه تا سیب زمینی بزرگ دو تا تخم مرغ بیشتر نه چون موقع سرخ کردن روغن کف میکنه خودت میتونی هر ادویه ای دوست داری بریزی ولی ما کرمانشاهیا تو هر نوع کتلت و شامی دوست داریم مرزه بریزیم عالی میشه با سیب زمینی خام هم میشه ولی پخته خوشمزه تره..به قول دوستمون تخم مرغو بزن که کتلت پوک شه..موفق باشی

ی سوال!!

من کوکو سیب زمینی با پیاز و سیب زمینی و سیرخام رنده کردم بعد علاوه بر تخم مرغ ارد نخود چی هم زدم بعد خیلی سفت شد ینی بخاطره ارد نخود بوده؟؟؟

خانومای عزیز گره بزرگی تو زندگیم افتاده ،هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم ب طفل شیرخواره امام حسین دعام کنه ،میام همینجا خبرشو بهتون میگم دعا کنین ک همونیکه میخام اتفاق بیفته

البته موقعی ک سرخ کرده بودم سفت شد اون اول خیلی عادی بود چون تخم مرغم زدم

خانومای عزیز گره بزرگی تو زندگیم افتاده ،هرکی امضامو میبینه ازش خواهش میکنم ب طفل شیرخواره امام حسین دعام کنه ،میام همینجا خبرشو بهتون میگم دعا کنین ک همونیکه میخام اتفاق بیفته

سیب رو آبپز کن رنده ریز کن یه پیاز هم رنده کن،تخم مرغ هم بزن کمی زعفرون و سبزی خشک هم من میزنم طعمش خوب میشه،بعد هم ده دقیقه میذاری یخچال،بعد یه قاشق مواد میریزی توی روغن داغ صبر میکنی تا یه طرفش برشته بشه بعد بر میگردنی اون سمتشم برشته بشه با خیار شور و گوجه و ترشی و ماست خیار یا ماست موسیر و سبزی تازه نوش جون میکنی

با سیب زمینی آیپز قلقش وا نره اینه که به تعداد هر سیب زمینی متوسط ی تخم مرغ و اگه سیب زمینیش درشته دوتا 

ادویه هم من زردچوبه و فلفل سیاه و پودر سیر میزنم

با قاشق یا فلافل زن بریز تو روغن داغ زیرشم باید زیاد باشه تقریبا کم باشه کف میکنم یا وا میره