2777
2789
عنوان

پیشنهاد ivf . دیگه داغون شدیم جفتمون

653 بازدید | 50 پست

عصر دکتر اب پاکی رو ریخت و گقت باید ivf کنین.شوهرم دوماه دارو استقاده کرد اما هیچ تاثیری نداشت.فعلا غیر کلومیفن پنتافیل و کارتی زین فکز کنم بهش داد.گفت دوماه دیگم بخورهِ

Ivf موفقیتش چطورهِ.هستن کسایی که بابهاش بچه دار شده باشن.

من وشوهرم از عصر داغونیم.کلی گریه و درد.الانم شوهرم گذاشته رفته بیرون.خدایا چی میشد باردار بودم.چقدددد دنیامون قشنگ بود

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناشکری نکن دیگه امتحان زندگیته فقط از خدا لخواه اگه صلاح میدونه بهت بچه بده زوری از خدا نخواه 

دوستم بعد چهارسال زوری از خدا لچچه خواست بچش سندرم داون داره ،توروخدا فقط توکل کن بگو اگه میخوای بهم بچه بده 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

آی یو آی قبل آی وی افه؟ خواهرمن آی وی اف انجام داد باردار شد بااینکه همسرش مشکل داشت

یعنی از بالای درخت تو بچگی افتاد و آسیب دید

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

منم دقیقا ۹ سال پیش دکتر بهم گفت .با مصرف دارو تخمک داشتم و شوهرم هم مشکلی نداشت باردار نشدم و دکتر گفت باید ای وی اف کنین.

شوهرم ناراحت شد ودیگه دکتر نرفتیم و بیخیال شدیم سه چند ماه بعدش خود بخود باردارشدم.

انشالا شماهم باردار میشین .

استرس نداشته باش که ضد بارداریه شدید

خدایا میشه امام زمان زودتر بیاد .ممنون😍😍
راستش تازه دو ماهه تصمیم گرفتیم اقدام کنیم.که با ازمایش متوجه شدیم مشکل داریم.

عزیزم میشه مشکله خودتو شوهرتو بگی ببینم مشکلتون چیه من2ساله اقدامم دکترم گف ای وی اف

من خیلی خاصم میدونم عشقیم واسه خودمم خیلی جیگرمم لپمم سوراخه بهله اینجوریاس
آی یو آی قبل آی وی افه؟ خواهرمن آی وی اف انجام داد باردار شد بااینکه همسرش مشکل داشت یعنی از بالای ...

ای یو ای قبلشه.ای وی اف یه درجه بالاتره.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.