مادره دیگه اومده خونه پسر ش.اونم ابجیه چیکار داری عروس تو پذیراییتو کن.هاااااااااااااااااااااااااااا ...
عهههههههه
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
واقعا عذاب اوره. من خواهر شوهرم خیلییییییی بیشعوره و اخلاقش بده. ی مدت تا از شهرستان میومد،میومد خونه ما٫ خونه مارو به گند میکشید و باکمال پرویی وقتی میرفت شروع میکرد پشت من حرف زدن. خداروشکر سر همین حرفاش باهاش قهرم و دیگه نمیتونه بیاد خونمون. بعضیا واقعا بی فکرن و ب این فکر نمیکنن شاید صاحب خونه خوشش نیاد.
روز اول تدارک مفصل بگیر بعدشم دیگه هر چی خودتون میخوردین ازشون کمک بگیر تو هر کاری، اصلا یه وعده بده خودشون غذا درست کنن بگو نمیتونی خسته میشم یا ویارو بهونه کن برنامهی استراحتت خودتم بهم نریز.
شعر من بی بال وپر نیست، از سر شوق تا ابتدای کنج لبت پر میکشد