2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خواهرشوهر

277 بازدید | 15 پست

مادرشوهرم اومده ۲۰روز شهرستان مونده 

خواهرشوهرم هم میخواد بیاد 

من نمیدونم مردم چه بی فکرن ما وبرادرشوهرم شهرستانیم

قرارنیست تابستون همش مامهمان داشته باشیم 

مادره دیگه اومده خونه پسر ش.اونم ابجیه چیکار داری عروس تو پذیراییتو کن.هاااااااااااااااااااااااااااا ...

عهههههههه    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادره دیگه اومده خونه پسر ش.اونم ابجیه چیکار داری عروس تو پذیراییتو کن.هاااااااااااااااااااااااااااا ...

استفاده کردم والله مهمون حتی مامان ۲۰روز چع خبره من میرم خونه مادرم ۵روز خسته میشم .اونم حالاکه باردارم حوصله ندارم

وااااااااااای بیستتتتتت روز خیلی زیاده 

خودشون باید درک کنن

نهااااایته نهاااااایت یه هفته باید بمونن

واقعا خیلی سخته

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

واقعا عذاب اوره. من خواهر شوهرم خیلییییییی بیشعوره و اخلاقش بده. ی مدت تا از شهرستان میومد،میومد خونه ما٫ خونه مارو به گند میکشید و باکمال پرویی وقتی میرفت شروع میکرد پشت من حرف زدن. خداروشکر سر همین حرفاش باهاش قهرم و دیگه نمیتونه بیاد خونمون. بعضیا واقعا بی فکرن و ب این فکر نمیکنن شاید صاحب خونه خوشش نیاد.

برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟  
خدا صبرت بده واسه منم فردا دارن میان بمونن از الان غمباد گرفتم😒

شما ک خوبه بهونه دارین. باردارین بگو نمیتونم کار کنم. خودشون باید بفهمن واسه زن باردار سخته

برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟  
عه الان تازه خوندم تیکر سالگرده😞😑

😃😃 من باهاشون جور نیستم زیاد پدرشوهرم خیلی تیکه میندازه منم حوصله شو ندارم شوهرمم که پسرشه ازشون فراریه میگه من که راحتم اضافه کار میمونم😐

هعیییی😶

روز اول تدارک مفصل بگیر بعدشم دیگه هر چی خودتون میخوردین ازشون کمک بگیر تو هر کاری، اصلا یه وعده بده خودشون غذا درست کنن بگو نمیتونی خسته میشم یا ویارو بهونه کن برنامه‌ی استراحتت خودتم بهم نریز. 

شعر من بی بال وپر نیست، از سر شوق تا ابتدای کنج لبت پر میکشد