یکی از دوستام از همسرش جدا شد گفت به خاطر اینه که به من توجه نمیکنه اما به نظر من بیشتر به خاطر وضع مالی بد اقا بود همین طور اقا اون کلاس لازم برای خانوم را نداشت. این خانوم خیلی خیلی خوشتیپ و باکلاس بود و خیلی به خودش میرسید.
از نظر باکلاسی از اقا بالاتر بود. علاوه بر اون بعد از اردواج رفت دانشگاه و لیسانس گرفت و اقا دیپلم بود. بعد از 15 سال زندگی مشترک اینا هیچی نداشتن که من فکر میکنم به خاطر ولخرجی های خانوم بود. اما خودش میگفت من خودم کار میکنم و خرج خودم را میدم اما من که تا حالا ندیده بودم کار کنه اغلب تا ساعت 12 ظهر خواب بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این روایت نگفته اگه شوهر بد بود،اگه معتاد بود،اگه پول نمیداد
گفته همه شووورا
خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی... �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐ امضاء:مریم ریزه میزه سابق
به همهی اطرافیان اعلام شد که این اقا 2 سال پیش از همسرش جدا شده و بچه ها پیش همسرش هستن. اقا هم قول خونه ی انچنانی و ماشین انچنانی و خلاصه همه چیز را به خانوم و خانواده داد
و معلوم شد که این اقا همسر قبلی را طلاق نداده که هیچ خیلی هم ظاهرن با هم خوبن. اقا خسیس هم تشریف داشتن. یعنی یه تیکه لباس برای این خانوم خوش پوش ما که عادت داشت همزمان 20 تا شلوار با هم بخره نمیخرید و میگفت تو که به اندازه کافی لباس داری