2777
2789
عنوان

عطر بازا هر چی در چنته دارید بریزین وسط😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 11721 بازدید | 229 پست
منم اومدم فضولی 😂 برا منم ی چیزایی شبیه ایفوریا بگین مث اون شیرین باشه ، ولی سر باشه برا تابستون

اکوآ بولگاری خیلی خوبه واسه تابستون

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)
وای نکن خواهر😃😃

واي نميدووووونستم😭😭😭😭😭😭

من خودم ٢١٢استفاده ميكنم

قيمت اونم نميدونم

نكنه اونم خيلي گرون شده؟

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرین ولی خیلی گرم نیست ملایمه،ادکلنشو یکونهصدگرفتم ولی عطرش ارزونتره

مردونه چی میزنیی منم خیلی به مردون ها تمایل دارم 😂😂اونتوس سفید هم دوست دارم ولی خیلی گرونه الان فک کنم

اکوآ بولگاری خیلی خوبه واسه تابستون

ملسی 😙

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑
شیرین ولی خیلی گرم نیست ملایمه،ادکلنشو یکونهصدگرفتم ولی عطرش ارزونتره

کدومش میگی عزیزم ، ریپلایتو پیدا نکردم 

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑

من ده ساله عطر و ادکلن نزدم. ولی گاهی کسایی از کنارم رد میشن تو خیابون. تا برگردم اسم ادکلن و عطرشون رو بپرسم رفتن. 

لططططفا یه عطر بهم معرفی کنید من بعد بزنم. خوهرانه.

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
مردونه چی میزنیی منم خیلی به مردون ها تمایل دارم 😂😂اونتوس سفید هم دوست دارم ولی خیلی گرونه الان فک ...

اونتوس ک عطرمحبوب مرداست😂😂😂من اصلازنونه نمیزنم اونتوسم دوسدارم،اینوکتوس،لاگوست سفید،جیوبلکم ک اون اول گفتم ایناروخیلی دوسدارم

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)