2777
2789
عنوان

چالش

146 بازدید | 12 پست

بچه ها کدوم یک از جملع شوهرتون بیشتر حال میکنین؟

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم ک بیشتر وقتا ک میگه خانومم و نفس من کیه؟وقتایی ک میبینع قاطی کردم میگه خانومـــــــــــم چنان میکشه ک دل ادمو میبره،بعدم توجوابش تاجونم نگم ول کن نیس

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی
ميخوام ببرمت فلان جا يا فلان چيزو برات بخرم

منم وقتایی ک میگه امادع شو زودی بریم خونه مامانت خیلـــــــــی ذوق میکنم.اخع چون دوریم کمترمیرم تودوسه هفته یبار

هیچکدوم ! کلا انقد ساکته وقتی میاد خونه من میگم شام امادس همین اونم‌میگهه ممنون ! تموم شد

عه کسل کننده نیس ساکت بودنش

عادت کردم

من یهو حرف اینانزنه باهام واقعا ناراحت میشم خب من صب تاشب تنهام،اونم بیاد باهام حرف نزنه ک افسردگی میگیرم والا.

من یهو حرف اینانزنه باهام واقعا ناراحت میشم خب من صب تاشب تنهام،اونم بیاد باهام حرف نزنه ک افسردگی م ...

خودمم ساکتم هر دومون ساکتیم بعضی موقع ها هم‌حرف میزنیم بگم حوصله ام سر رفته بیرون میریم