2777
2789

سلام من دخترم1شهریور 1ساله میشه ایشالا.خیلی بهم وابستست خیییلی خواستم ببینم براشمام همینطوریه؟چکارکنم؟حتی گاهی وقتا میذارمش پیش باباش میرم بیرون امابازم همونطوریه بعدا.مثلاتوتنهاییمون اصلانمیذاره برم دسشویی یاحتی آشپزخونه بشدت گریه میکنه.یامثلاباباباش میریم بیرون فقط بهانه میگیره ک بیاد بغل من.شباک بیدارمیشه فقط باید من بخوابونمش یاوقتایی ک میخوادبخوابع.واقعا سختمه خیلی اذیتم.توروخدا کمک کنید چکارکنم

خدایادلم سخت معجزه میخوااااد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم همينه ولي با شوهرمم جوره

با باباشم جوره توتنهاییشون یا... اماوقتی من هستم فقط آویزونه منه. هیچکدوم ازخواهرزاده هام یابرادرزاده هام اینجوری نبودن

سلام پسر منم که 8 ماهشه تازگی ها بعد از بیرون رفتن پدرش گریه میکنه    

دخترمنم از رفتن باباش گریه میکنه جیغ میزنه میگه منم ببره باخودش. امامشکل من ی چیزدیگست.  

حرفای دیگرانم آزارم میده میگن لوسه وابستس فلانه بهمانه ..... دوس ندارم اینجوری باشه

اصلا اهمیت نده 

امن ترین جا برای بچه آغوش مادر .

از بغلت محرومش کن 

هر بچه ای یک جوره 

همه آدما که مثل هم نیستن

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

اصلا اهمیت نده  امن ترین جا برای بچه آغوش مادر . از بغلت محرومش کن  هر بچه ای یک جوره&n ...

اخه عزیزم خودمم خیلی اذیت میشم ازین همه وابستگی.

می ترسم خیلی به من یا باباش وابسته شه اونوقت مشکل ساز شه

ن عزیزم اینکارش طبیعیه نترس.وابستگی ک هست اماخب ی حدوحدودی داره ک نباید بیشترازاون حدشه برادخترمن بی حده دیگ

ازروانشناس کودک من شنیدم که این حس امنیت نه وابستگی وطبیعیه تا 2سالگی هم اکثرا برطرف میشه.برادرزاده خودمم همینطوری بود ولی خوب شد سخت نگیر به بچه هم تندی نکن اون نمیفهمه که توکارداری و این چیزارو فکرمیکنه دوسش نداری واحساس نا امنی بهش دست میده

اخه عزیزم خودمم خیلی اذیت میشم ازین همه وابستگی.

میدوم سخت ولی بچه اند 

همیشه به اون روزی فکر کن که انقدر بزرگ میشه دیگه تو بغلت جا نمی شه پس بت دید مثبت نگاه کن و از کنارش بودن لذت ببر 

بچه ها حس مادر قشنگ میفهمن نزار حس کنه ازش دوری میکنی بیشتر بهت میچسبه 

بعد دو 3 سالگی بهتر میشن

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..