2777
2789

گذاشتم تو اب ریشه داد دو سه سانت و خیلی سرحال بودو جونه هم زده بود  گذاشتم تو خاک  الان ده روز جونها که نوکاشون سیاهن رشد ندارن خودشم بیحاله بیحاله چیکار کنم باز بزارم تو اب یا بندازم بره ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید زیاد نور میخوره بهش یا اصلا نورنمیخوره بهش،اگه حالش خوب نیست،میتونی دربیاری ببینی ریشش چطوره،اگه خراب ازجایی ک بهتره بزش و بزار تو آب دوبازه،پوتوس رو میشه تا تقریبا اگه اشتباه نکنم دوماه تو آب نگه داشت سرحال ترم میمونه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

منم خواهرم داشت بچه ش گلدونو و گلش رو شکست دیگه رشد نمیکنه یک سال دو سه تا شاخه کوچیکه 

خودمونم داریم دقیقا مشکل مال شمارو داره ریشه میزنه و جوونه تو خاک که میذاری غش می‌کنه و سیاه میشه زرد میشه خشک میشه من به خواهرم گفتم بنداز بره ولی نگهش داشته و هی تلاش میکنه