2777
2789

من شش هفته و پنج روز طبق تاريخ پريودم رفتم سونو فقط ساك ديده شد و كيسه زرده و بهم گفت بنج هفته و شش روزته و بهم گفت احتمالا حاملگيه پوچه ،انقد گريه كردم اونروز الان ١٢ روز گذشته و بايد برم سونو برام دعا كنيد ،ويارمم كمه فقط بغضي مواقع اوق ميزنم و سينه هامم درد ميكنه،و چند روز قبل كه ميشد موعد پريودم زير دلم درد ميكرد ،تاحالا لكه بيني هم نداشتم 😞

خدايا شكرت خودت مواظب ني ني كه بهم دادي باش🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا غصه نخور 

انشالله که صداشو میشنوی

اما اگه نشنیدی هم بیخیال باش

منم دو هفته پیش فهمیدم بارداریم پوچه و با دارو سقط کردم اما الان فقط منتظرم تا سه ماه بگذره و دوباره اقدام کنم

سلام عزيزم

منم٦هفتمه

چهارشنبه بايد برم واس قلب ني ني

هنو سونو نرفتم

چ كسي احتمال داد بارداري ت پوچه؟

اصلا نگران نباش عزيزم

اون ك تو دلت كاشته خودشم بزرگي ميكنه همه چيو واست رديف ميكنه مامان جون

خداياشكرت🙏🏻منم مادرشدم الهي صدهزارمرتبه شكر.دامن همه منتظرا رو سبز كن💛ني ني منم سالم  و صالح ب دنيا بياد انشاالله به حق فاطمه زهرا