2777
2789
عنوان

سوال

50 بازدید | 9 پست

بچه ها تودرس کردن شام وناهار موندم.هیچی ازاشپزی بلدنیسم.الانم برنج کته گزاشم له شده برنج.  

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی

به سلامتی و میمنت😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه کم برو توی سایتای آشپزی یه چرخی بزن هر روز همه چی یاد میگیری

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خوب برنجت خراب شد اینجا چیکار میکنی ناهار نمیخوای ؟؟؟؟؟؟؟

چرا ب شوهرم گفم برنج خراب شد ناهار بگیر اومدنی.بیشعور برگشته میگه تو دنیا ی چنتا مث تو باشه دنیاویرون میشه

خداجونم،اگه همه هم پشتمو خالی کنه،میدونم توپشتمی،میدونم نمیزاری زمین خوردنمو کسی ببینه چون تومهربونترینه مهربونی
چرا ب شوهرم گفم برنج خراب شد ناهار بگیر اومدنی.بیشعور برگشته میگه تو دنیا ی چنتا مث تو باشه دنیاویرو ...

خوب راست گفته بعدشم درست نیست به شوهرت بگی بیشعور فردا پس فردا اینطوری پیش بری بهم فحش ناموس میدینا این سیاست زنه که احترام رو تو زندگیش حفظ کنه 

خب یه کم برو توی سایتای آشپزی یه چرخی بزن هر روز همه چی یاد میگیری

باید امتحان کنم ببینم چی میشه.برنج رو نمیدونم چرا خراب میکنم همش.ولی بقیه چیزارو بهتر درس میکنم

چرا ب شوهرم گفم برنج خراب شد ناهار بگیر اومدنی.بیشعور برگشته میگه تو دنیا ی چنتا مث تو باشه دنیاویرو ...

بعد عزیزم برنج که کاری نداره بشور بزار رو گاز یه بند انگشت ابش بیشتر باشه جوش اومد ابش تموم شد سرشو بزار دم بیاد همین

خوب راست گفته بعدشم درست نیست به شوهرت بگی بیشعور فردا پس فردا اینطوری پیش بری بهم فحش ناموس میدینا ...

ن عزیزم محاله بخودش مستقیم فحش اینابدم چ بشوخی چ جدی،چون مردا ظرفیتشون کمه،بهشون بشوخی چیزی بگی فردا دوبرابرشو میگن.