2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اشغالن!!!! نیا تهران خب

آره آشغالن و بدرد نخور اکثرا هم از کاراشون میزنن البته نعمت آبادو میگما خب دوست داشتم بیام تهران مشکلیه😝

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
وا دقيقا كجا رفتي؟مثلا دلاوران اشغاله شهرك وليعصر خوبه؟

عزیزم منظورم ازآشغال جواب دوستمون بود ک گفت نعمت آباد منظورم نعمت آباد بود نعمت آبااااد وگرنه تهران ب این بزرگی ک خیلی حنسای عاای پیدا میشه توش

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
نه عزیزم از خوزستان میخوام بیام تهران خرید کنم. 

آهان ب سلامتی یعنی تو خوزستان مبل خوب نیست؟

آره آشغالن و بدرد نخور اکثرا هم از کاراشون میزنن البته نعمت آبادو میگما خب دوست داشتم بیام تهران مشک ...

از حرف زدنت کاملا معلومه مشکلی نداری

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
دوس نداری نگو عزیزم من خونه بابام اونجاس فک کردم بچه محلمونی خوشحال شدم

فک کردم نوشتی آباد میشی برا همین تعجب کردم

نه عزیزم اونجا نیستیم

از حرف زدنت کاملا معلومه مشکلی نداری

اتفاقا از حرف زدن شما معلومه ک اعصاب نداری چ طرز جواب دادنه؟؟ دوستمون ازت میپرسه نعمت آباد میشینی براش 😐😐😐میفرستی خب دوس نداری بگو دوس ندارم جواب بدم ولله اصلا شرکت نکن تو نظر سنجی وقتی بی اعصابی

تو خوزستان مبل خوب هست اما قيمتا خيلي بالاست

وای اون پشتی های اصیل خوزستان چقدر خوبن من خیلی دوس دارم 😍

اتفاقا از حرف زدن شما معلومه ک اعصاب نداری چ طرز جواب دادنه؟؟ دوستمون ازت میپرسه نعمت آباد میشینی بر ...

اووووه چیکار به من داری تو

گفتم ک اشتباه خودندم چی نوشته

دیگه ریپلای نکن بابا 

اه گیر چه ادمایی میفتم من

دیگه جوابتو نمیدم

اووووه چیکار به من داری تو گفتم ک اشتباه خودندم چی نوشته دیگه ریپلای نکن بابا  اه گیر چه ادم ...

مهم نیست جواب نده مگه من گفته بودم ک جوابمو بدی 

رو ادبت کار کنی مهمتره تا بیای وقتتو تو نی نی سایت بگذرونی البته شایدم سنت کمه چون دقیقا مثل بچه های ۷ ۸ ساله ک میگن ب تو چ تو چکار داری با من دوس دارم اصلا ... صحبت میکنی اگرچه این دور و زمونه بچه هام دیگه حیلی مودبن