2777
2789
عنوان

دفع پروتئین

639 بازدید | 26 پست

دخترم دوسالشه ازمایش گرفتم میگن پروتئین دفع میکنه الان خوب میشه چیکار باید بکنم

خوب بشه فعلن تکرار ازمایش داده دکتر بیماریه خطرناکیه

دخترم تنها دلیل زنگیمه عاشق لبخند روی لبشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم دختر منم این مشکلو داره بیا باهم حرف بزنیم الان یک ساله درگیره بیماریش هستیم شما چطوری مت ...

سلام شما بردین دکتر . من هیچ اطلاعاتی راجع به این بیماری ندارم من دخترم دوساله که شد بردم چکاپ همه ازمایشارو متخصص کودکان نوشته بود که پروتئینش دومثبت شد و دکتر گفت باید تکرار کنید 

سلام عزیزم دختر منم این مشکلو داره بیا باهم حرف بزنیم الان یک ساله درگیره بیماریش هستیم شما چطوری مت ...

دختر شما چند سالشه الان خوب شده 

سلام شما بردین دکتر . من هیچ اطلاعاتی راجع به این بیماری ندارم من دخترم دوساله که شد بردم چکاپ همه ا ...

دختر من با ورم پشت چشمش متوجه شدیم دختر شما ورم نداشت

افراد ساکت پرسرو صداترین افکار را دارند
دختر من با ورم پشت چشمش متوجه شدیم دختر شما ورم نداشت

نه هیچی ورم نداره  ازمایشو تکرار کردیم یک مثبت شد ولی اولین ازمایش دومثبت بود  .الان مدام ساق پاشو میگیره میگه درد میکنه نمیدونم مربوط به دفع پروتئنه یانه موهاشم خیلی کم پشته. شما کدوم شهرین

نه هیچی ورم نداره  ازمایشو تکرار کردیم یک مثبت شد ولی اولین ازمایش دومثبت بود  .الان مدام ...

الان دکتر چی گفته کورتون نداده بهش؟دختر من کورتون مصرف میکرد که البته الان دو ماهه دکتر قطع کرده الان یه قرص دیگه میخوره من مشهد هستم 

نه هیچی ورم نداره  ازمایشو تکرار کردیم یک مثبت شد ولی اولین ازمایش دومثبت بود  .الان مدام ...

برای درد پاش به دکتر نگفتید؟راستی قد و وزنش کم نیست؟ دختر من رشد قدیش خوب نیست