2777
2789

به والله اون لکا که دیده میشه مشکل پوستیه

من  و خواهرم دو قلوایم

مامانم هم ماه گرفتگی ندیده سرمون من لکه دارم رو دستم

خواهرم نداره

سر داداشم ماه گرفتگی دیده داداشم هم مشکل لک نداره

پسرم هم بی خود و بیجهت یه لک پشتش داره

در حالیکه افتاب مهتابم‌ندیدم سر بارداری 😁

ایشالا همه بچه ها سالم به دنیا بیان

من هم عروسم هم خواهر شوهر و در اینده مادر شوهر خواهم شد...امروز را با رعایت حریم زن برادر و حفظ حرمت مادر شوهر میگذرانم تا فردا با ملاحظه‌کردن با عروسم حرمتم حفظ شود. دنیا بطرز عجیبی گرد است.

تحت هر شرایطی یه سری هستن که الان میان می گن به والله درسته این قدر که مغزها هنوز رشد نکرده

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیشب رفتم نگاش کردم کلیم ذوقشو کردم .. بعدشم دلدرد داشتم کلا دستم ب شکمم بود😂 بدنیا اومد میگم لکه داره یا نه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

نمیدونم شایعه است و خرافه یا نه اما من روی دستم اندازه یه لک قهوه ای شکل ناخن دارم مامانم میگه ماه گرفتگی بود انگشتم روی شکمم گذاشته بودم زمان حاملگیش میگه هواسم نبود بعد سریع برداشتم حالا من خودمم حامله ام اما دیشب هواسم بود اصلا بیرون نرفتم اینا چیزایی هست که قدیمیا میگن اما پایه و اساس علمی نداره اما چون علم هم ردش نکرده نمیشه گفت نمیشه قطعا 

تو امضات فکر کنم کلمه گرد رو جاانداختی

اره حواسم نبوده

مرسی درستش‌کردم😋

من هم عروسم هم خواهر شوهر و در اینده مادر شوهر خواهم شد...امروز را با رعایت حریم زن برادر و حفظ حرمت مادر شوهر میگذرانم تا فردا با ملاحظه‌کردن با عروسم حرمتم حفظ شود. دنیا بطرز عجیبی گرد است.
من با اینکه اعتقادی ندارم ولی اینقد اینجا گفتن ترسیدم برم نگاه کنم.به شوهرم گفتم لااقل تو برو نگاه ک ...

درهرصورت نمازش واجبه , چه ببینه چه نبینه

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
من دیشب رفتم نگاش کردم کلیم ذوقشو کردم .. بعدشم دلدرد داشتم کلا دستم ب شکمم بود😂 بدنیا اومد میگم لک ...

جدی بعدش بیا بگو...پسر من که بیخودی لک گرفته😁 اش نخورده دهن سوخته من و پسرم هستیم

حالا ایشالا نی نی شما لک نگیره که تاییدی باشه بر این شایعات😍

من سر بچم ماه گرفتگی دیدم...و اصلا برام اهمیت نداشت وبعد از دنیا اومدنش رو بینیش لک قرمز بود دکتر گف ماه گرفتگیه!ولی بتدریج از بین رفت....اما هنوزم اعتقادی به اینا ندارم و این لکه ها به خاطر چیز دیگس واینا خرافاته

سلامت نیوز:یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه فردا تمامی افراد می‌توانند از دیدن ماه‌گرفتگی لذت ببرند، گفت: از گذشته باور بر این بود که اگر خانم باردار به ماه‌گرفتگی نگاه کند، لکه‌ای پوستی روی بدن فرزندش ایجاد می‌شود که این مسئله موثق نیست و بار علمی ندارد.

به گزار ش سلامت نیوز به نقل از میزان،ندا ادیبی درباره تاثیر منفی ماه گرفتگی بر زنان باردار اظهار کرد: ماه گرفتگی هیچ تاثیر منفی بر زنان باردار ندارد.وی با بیان اینکه ماه گرفتگی بر روی نوزادان نیز هیچ اثر منفی ندارد، تصریح کرد: قدیم‌ها باور بر این بود که اگر خانم باردار به ماه گرفتگی نگاه کند لکه‌ای پوستی روی بدن خود یا فرزندشان ایجاد می‌شود اما این موثق نیست و هیچ بار علمی ندارد.

متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه هنوز تحقیقات علمی چنین اثری را اثبات نکرده‌ است، مطرح کرد: این خرافه در بسیاری از کشور‌ها جایگاهی ندارد اما با وجود این هنوز برخی فرهنگ‌ها پدیده ماه‌گرفتگی و تاثیر آن بر زن باردار را جدی می‌گیرند و معتقدند ماه‌گرفتگی سبب ایجاد لکه‌ای بد شکل روی پوست کودک می‌شود اما تحقیقات علمی این موضوع را رد می‌کند.

ادیبی در ادامه افزود: ماه‌گرفتگی، یک لکه رنگی بر روی پوست و یا زیر پوست است که از زمان تولد وجود دارد و ممکن است با افزایش سن، رشد کند که بر اثر افزایش سلول‌های تولید کننده رنگدانه (ملانین) در پوست یا ملانوسیت‌ها و رشد غیر طبیعی رگ‌های خونی ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بعضی از لک‌ها ناشی از ازدیاد رنگدانه‌های پوستی هستند و گروهی دیگر، از رگ‌های خونی در هم تنیده منشا گرفته‌اند، گفت: هنوز مشخص نيست چرا برخی بچه‌ها این لک‌ها را دارند اما وجود این لکه ها از دیدن ماه گرفتگی زن باردار در دوران حمل نوزاد نیست.

ادیبی در خاتمه درباره ماه گرفتگی فردا صبح گفت: فردا تمامی افراد میتوانند از دیدن ماه گرفتگی لذت ببرند و هیچ مشکل پوستی برایشان پیش نمی‌آید.

سلامت نیوززنان باردار می‌توانند به ماه‌گرفتگی نگاه کنند؟

خدایا خودت مواظب پسرم باش...میدونی که همه ی زندگیمه...  
نمیدونم شایعه است و خرافه یا نه اما من روی دستم اندازه یه لک قهوه ای شکل ناخن دارم مامانم میگه ماه گ ...

مطمعن باش تلقینه مامانت اگه نگاه هم نمی کرد باز این لکه به وجود میامد درهرصورت ایجاد لکه کاملن دلیل علمی داره

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من