2777
2789
عنوان

اقدام برای بارداری

170 بازدید | 24 پست

دوستای خوبم

من قصد دارم باردار شم اونم با سیکلهای نامنظم(فکر کنم عمل شاقی باشه)چون نمیدونم تخمک گذاریم چه زمانیه.

حدود5ماه پیش یه سقط به دلیل عدم تشکیل قلب داشتم که دکترم کلی امیدواری داد که همینکه جنین تشکیل شده یعنی مشکلی نداری و میتونی در آینده باردارشی

حالا ماه پیش که مجدد اقدام کردم موفق به بارداری نشدم.

آخرین پریم19خرداد بود تا 26تیر پری نیومد و با خوشحالی فکر کردم این تاخیر دلیلی داره  رفتم بی بی چک گرفتم که منفی بود و متاسفانه دو روز بعد یعنی 28تیر(البته روز تولد خودم:) ) پری شدم.

حالا برای این ماه میخوام باز اقدام کنم اما نمیدونم کی تخمک گذاریه...

چه کنم؟!

به نظرتون باتوجه به تاریخهایی که گفتم چه تاریخ هایی اقدام کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا بابت همه چیز شکر😍😍دوستت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرم افزار pc رو دانلود کن تاریخاتو بهش بده خودش برات میانگین میگیره روز تخمک گگذاریتو مشخص میکنه خیلیا از این روس باردار شدن منم این ماه طبق همین میخوام برم اقدام. 

دخترم تمام زندگی من
نرم افزار pc رو دانلود کن تاریخاتو بهش بده خودش برات میانگین میگیره روز تخمک گگذاریتو مشخص میکنه خیل ...

چطوری ازکجا دانلود کنم چی سرچ کنم؟؟!!

سلام نه آخه گرفتاری که یکی دوتا نیست. شاغلم مرخصی نمیتونم بگیرم...    

حتما بده خیلی مهمه من پریودان منظم بود یه مدت هم سینه درد داشتم هم پری نامنظم دکتر ازمایش هورمون نوشت فهمیدم پرولاکتینم بالا که هین باعث میشد تخمک یا نداشته باشم یا دیر تشکیل شه خلاصه تخمک گذاری و مختل کرده بود 

یک ماه قرص خوردم باردار شدم

واسه دکتری که این ازمایش و برام نوشت خمیشه دعا میکنم

گر جان به جان من كني جان و جهان من تويي👶🏻👪

خیلی دلم نی نی میخواد.

زندگیم نیاز به تحول داره که فکر کنم فقط این کوچولو بتونه یه تغییر اساسی برامون ایجاد کنه.

خیلی مهمه برام یا فروردین یا اردیبهشت یا تیر بدنیا بیاد چون نمیخوام خردادی باشه(با احترامی که برای خرداد ماهیای عزیز قائلم اما به دلایلی نمیخوام خرداد ماهی یا نیمه دومی بشه)  

سلام نه آخه گرفتاری که یکی دوتا نیست. شاغلم مرخصی نمیتونم بگیرم...    

به طریقی برو انجام بده مهم تر از این کاری نیست ،و نیم ساعت وقت بیشتر نمیگیره 

قیمتشم زیاد نیست فقط شرایط خاصی داره که قبل ازمایش رعایت کن

حتما بده خیلی مهمه من پریودان منظم بود یه مدت هم سینه درد داشتم هم پری نامنظم دکتر ازمایش هورمون نوش ...

شرکتمون یه دکتر داره که در هفته دوبار میاد برم بهش بگم چه آزمایشی بنویسه؟چون متخصص زنان نیست شاید ندونه چه آزمایشی باید بنویسه

شرکتمون یه دکتر داره که در هفته دوبار میاد برم بهش بگم چه آزمایشی بنویسه؟چون متخصص زنان نیست شاید ند ...

ازمایش هورمون 

بگو پرولاکتین وتیروئیدم و میخوام چک کنم

حتما برو وگرنه وقتت تلف میشه

نینا جون حالا که داری مامان میشی برام دعا کن

چون میگن دعای زن باردار گیراست.

یه مشکل دیگه هم دارم دعا کن رفع شه و بعدم برام دعا کن خدا بهم یه نی نی سالم و شایسته عطا کنه مامانم از تنهایی دربیاد سرگرم شه