2777
2789

سلام دوستای خوبم امشب خیلی دلم گرفته. بعد ماه گرفتگی که البته نگاه نکردم نماز آیات خوندم بهدش شروع کردم در قرآن باز کردن 

تفال زدم برای جنسیت نی نی

خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍

سوره ذاریات اومد اونجا که میگه فبشرناه بغلام حلیم... اما قبلا تفال زدم سوره نور اومد یا آیه حور مقصورات فی الخیام که به دختر میخورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينجوري نگو عواقب داره بعدا ميزني تو سرت

به همين وضوحي گفتم ك بترسي 

من خودم عاااااااشق دخترم شوهرمم همينطور خانواده شوهرمم همينطور 

ولي هنوز همچين حرفي نزدم

فقط چشم انتظار سونو تعيين جنسيتم

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

به خدا امید داشته باشع.منم بچه دومم دوست داشتیم دختر بشه حتی سونو ان تی گفت پسره صد درصد.خدا هر چی بده شکر داره اما بخدا خییییلی حالمون بد شد خیلی کلی گریه و نذر و نیاز کردم .اما سونو انومالی رفتم  گفت دختره ..انشالله که خدا بهت یه دختر ناز و سالم میده زندگیت مثل ما شیرین تر میشه

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
اينجوري نگو عواقب داره بعدا ميزني تو سرت به همين وضوحي گفتم ك بترسي  من خودم عاااااااشق دخترم ...

چرا اخه؟ من چندین حدیث دیدم که مستحبه از خدا فرزند دختر بخوایم خوب منم پسر دارم