2777
2789
عنوان

با تجربه ها لطفا بیاین کمکم😓😓😓

190 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان.کاشت مژه انجام داده بودم.بعد که مژه های کاشت شده میریختن همراش مژه های خودمن ریختن.چشام کچل شده مژه ندارم😭به نظرتون چی خوبه بزنم تا مژه هام باز رشد کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن کرچک بزن عالیه 

این روغن ها هم خبه

روغن های طبیعی نظیر روغن زیتون، روغن نارگیل، روغن آووکادو، روغن بادام شیرین، روغن تخم کتان، روغن کنجد، روغن گل رز و روغن آرگان 

اه امان از دست این ارایشگرا واقعا نمیدونم چی بگم اینقدر که همه چیشون بی کیفیت شده نامردا 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
روغن کرچک بزن عالیه  این روغن ها هم خبه روغن های طبیعی نظیر روغن زیتون، روغن نارگیل، روغن آوو ...

مرسی عزیزم.یعنی در میان مژه هام.چند وقته.تجربه ای داشتین یا دیدین از کسی. داغون شدم از چشمام الان😭