2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامان لئو عزیز  ممنون که پاسخ دادی سوالم از شما اینه که اگه من بخوام  زبان شما را ی ...

ولله عزیزم واسه آموزش زبان ارمنی من تا به حال کلاس ندیدم جایی تو آموزشگاه... مگر اینکه تو تهران بتونی معلم خصوصی پیدا کنی

در کل زبانیه که هیچ جا جز ارمنستان به کارت نمیاد

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
عزیزم شما معلم خصوصی میشناسی؟ 

نه ولله.حتی تا حالا نشنیدم کسی که غیر ارمنیه بخواد ارمنی یاد بگیره آخه...

برام جالب شد که تو فکر یادگیری ارمنی هستین

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
شما چطور رودابه جان؟ جایی میشناسین که زبان ارمنی رو تدریس کنن؟ 

نه نمیشناسم .ولی میتونی مدرسه ارمنیا سر بزنی .توشون حتما مدرس زبان ارمنی هست بهت کمک میکنن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
ممنون رودابه جان. میشه محدوده و آدرس یکیشون رو بهم بگی

از مامان لئو بپرس من ارمنی نیستم عزیزم 

فقط می دونم تو کریمخان ارمنی زیاد هست 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
نه ولله.حتی تا حالا نشنیدم کسی که غیر ارمنیه بخواد ارمنی یاد بگیره آخه... برام جالب شد که تو فکر یا ...

دوستم من کلا علاقه زیادی به زبان آموزی دارم. با زبانهای انگلیسی فرانسه آشنا هستم.  تابستان پارسال سه ترم آلمانی خوندم ولی دیگه ادامه ندادم. دوست دارم با الفبا و خط نوشتاری شما آشنا بشم بعلاوه اینکه سالها قبل افتخار آشنایی با چند تا دوست مهربون ارمنی رو هم داشتم که الان از ایران رفتن و امیدوارم هر جا هستن خوب و خوش باشن.