nafasssjooon مدیر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 149 عنوان نزدیکی در ماههای آخر بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 27027 بازدید | 47 پست الان۳۶ هفتم شوهرم آدمه هاتیه روزی حداقل یبار یا دوبار باید نزدیکی داشته باشیم ولی الان واقعا شرایطم سخته خیلی اذیت میشم.... از ی طرفم نمیخوام زده بشه ازم یا روی عصابش تاثیر بزاره گیج شدم ن میتونم بگم ن میتونم بگم آره خود کرده را تدبیر نیست.... 1397/05/06 | 00:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasssjooon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 149 چه شوهر پر توقعی داری این همه درخواست حتی واسه کسایی که باردار نیستن هم زیاده 😔خسته شدم.. خود کرده را تدبیر نیست....
arosaki عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 1264 بهش میگم بعد میبینم فرداش عصبیه خودخوری میکنه مجبور میشم تامینش کنم😔 نمیدونم ایشالله برا بچت مشکلی نباشه ❤خدایا خودت یه نی نی سالم و صالح بهم بده❤👐
1hedishaw عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 3706 واااای یعنی تا خالا روزی ی بار رابطه رو داشتین ؟تو ماه های هفتم هشتم؟ منم رابطه داشتم دکترمم گف مشکلی نداره تا آخر بارداری نزدیکی داشته باشی
nafasssjooon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 149 وای چ صبری داری .. امان از دست اقایون چرا ملاحظه نمیکنه ک بارداری الان از سال ۹۳زندگیمون اینجوره ...بعضی وقتا کم میارم...مثلا میخواد جبران کنه بعدش معجون میده و ماساژ فک میکنه با اینا حالم خوب میشه...ولی حال روحیم داغون میشه...منم نخواستنی توخواب ازپشت انقد محکم بغل میکنه ترجیح میدم همون اذیتو بکشم ولی رها شم خود کرده را تدبیر نیست....
1hedishaw عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 3706 بترسونش ، بگو خدای ناکرده اگه یه موقع اتفاقی برای نی نی بیفته ، طفل معصوم میتونه چیزی بگه ، بعدم حال ... اگه جفت پایین نباشه و دکتر منع نکرده باشه مشکلی نداره به خود منم ماه ۷هستم گف تا آخرش مشکلی نداره نزدیکی داشته باشیبرای کسی که خطر زایمان زودرس داره منع میکنن
nafasssjooon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 149 اگه جفت پایین نباشه و دکتر منع نکرده باشه مشکلی نداره به خود منم ماه ۷هستم گف تا آخرش مشکلی نداره نز ... ب بچه کاری ندارم جفتم خلفی فونداله ..خودم خسته شدم..زده شدم خود کرده را تدبیر نیست....
maryam1376 عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 4543 الان از سال ۹۳زندگیمون اینجوره ...بعضی وقتا کم میارم... مثلا میخواد جبران کنه بعدش معجون میده و ماس ... واقعا زن خوبی هستی کاش قدرتو بدونه من خود به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود..
nafasssjooon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 149 بعضی موقعا حس تنفر میگیرم چون درکم نمیکنه خود کرده را تدبیر نیست....
1hedishaw عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 3706 ب بچه کاری ندارم جفتم خلفی فونداله .. خودم خسته شدم..زده شدم آهان از اون جهت خب حق داری آدم حس تجاوز بهش دست میده😔با همسرت صحبت کن ولی من هیچوقت نه نمیگم به شوهرم میترسم بدش بیاد و بره طرف یکی دیگه...البته من خودمم گرمم
رویا89 عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 509 😔خسته شدم.. وااااا دیگه انقدررر زیاد؟ بگو سر بچه پایین خطر ناکه واسه من بنده خدا 3 ماه اول و این 3 ماه اخرو اصلا نخواست گفت واسه بچمون اتفاقی خدایینکرده نیوفته واقعا جای تعجب داره اونم هر روز یه جوری دل ادم زده میشه
nafasssjooon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 149 واقعا زن خوبی هستی کاش قدرتو بدونه مردا ک وفا ندارن وقتی ببینن تامین نمیشن میرن ی جا دیگه خالی میشن ....از ی طرفم خوده زن داغون میشه با خاسته های مرد خود کرده را تدبیر نیست....
maryam1376 عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 4543 مردا ک وفا ندارن وقتی ببینن تامین نمیشن میرن ی جا دیگه خالی میشن ....از ی طرفم خوده زن داغون میشه با ... عزیزم شرابط سختی داری بمیرم برات من خود به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود..
nafasssjooon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 149 عزیزم شرابط سختی داری بمیرم برات 😭😭😭 خود کرده را تدبیر نیست....
٭_ملودی_٭1438 عضویت: 1395/11/20 تعداد پست: 346 ب بچه کاری ندارم جفتم خلفی فونداله .. خودم خسته شدم..زده شدم تا میتونی غذاهایی با طبع گرم بهش نده غذاهای سرد بده تا تعدیل شه رفتارش.میتونی از طب سنتی کمک بگیری.مشکلت قابل حله اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها بعدد ما احاط به علمک
zahi1999 عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 4246 مطمئنی شوهرت مریضی جنسی نداره؟؟؟آخه هر روز..تازه عروساشم هر روز رابطه ندارن با اینکه تشنه همن🤔 آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌