2777
2789
عنوان

بچه ها عروسیم سال۹۳بود بیاید نظرتونو راجع به تاجم بدید،

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 49 پست
کاش به زمانی برمیگشتم که مهمترین مشکلم شکستن نوک مدادم بود. خواهرانه بهت میگم ارزش نداره ذهنتو درگی ...

حتما عزیزم

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای

مال من حدود8سال پیشه

اصلا واسم مهم نیست خوب بوده یا نه چون دیگه گذشته

شما هم فکرتون رو درگیر نکنید 

هرچیزیو باید به موقعش نظر بخواید نه بعد از چندسال

معلومه اگه چیزی از مد بیوفته هرجوره نگاش کنی دوسش نداری

حالا یه چیز خز مد بشه تو چشم همه واقعا زیباس😆😆

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز یه لحظه چشمم خورد به عکس عروسیم با خودم گفتم فازم چی بود اینقدر برای تاج و تور شور زدم و حر ...

من که هیچیم به سلیقه خودم نبود

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
خوبه عزیزم من تاج نزاشتم خیال خودم و راحت کردم یه گل کوچیک رز گوشه موهام تمام بعدا هم بهش فکر نکردم ...

بهترین کارو کردی افرین

مال من حدود8سال پیشه اصلا واسم مهم نیست خوب بوده یا نه چون دیگه گذشته شما هم فکرتون رو درگیر نکنید ...

اره واقعا

از این تاج ژله ای هاست منم واسه عقدم این جنسی بودسال ۹۳

اره ژله ای بود

اره ژله ای بود

من دوبار عروسی گرفتم از این ژله ایی بود مدلش فرق داشت واقعا الان دیدمش چقدر خز بوده😂😂😂

واسه دومین جشنم یه گل رز کوچیک انتخاب کردم زدم بغل 

ولی خدایی چندسال بعد نگا کنی میخوره تو ذوق با اینکه تک تکشون رو خود ادم انتخاب میکنه😃😃

ولی همشو دوس دارم 

اوه اوه اون ژسای آتلیه بعضیاش چقدر چیپن😅😅

من دوبار عروسی گرفتم از این ژله ایی بود مدلش فرق داشت واقعا الان دیدمش چقدر خز بوده😂😂😂 واسه دومی ...

دس رو دلم نزار 🤣🤣🤣من کلا همین یه مراسم عزوسی داشتم 

دس رو دلم نزار 🤣🤣🤣من کلا همین یه مراسم عزوسی داشتم 

مهم نیست اصل خوشبختی بعدش مهمه

ان شاءالله که خوشبخت باشید

مهم نیست اصل خوشبختی بعدش مهمه ان شاءالله که خوشبخت باشید

ایشالله خوشبخت بشی،همه یجوری گفتن وای چقد بده😏