2777
2789

پرشک زنان

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزسک زنان

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

اصلا پزشک قانونی نرید بنظرم ادم روانی میشه بخاطر جوش چون همه ادمی اونجا میاد و دکتراش به هر دیدی نگاه میکنن شخصو واینکه انقد ذره بینی نگاه میکنن که اگه بکارته سالم باشه با دستای اونا جر میخوره 

دکتر زنان زایمان های معروف که خیلی اسمشون پیجیده برو که مهرشم واست معتبر تر باشه بگن اره رفته دکتر فلانی اگه زیادم فرق نداره دکتر زنان دیگه هم معاینه میکنن

ماماها و متخصص زنان حتی درمانگاهایی که دکتر زنان داره.هم شفاهی به شوهرت میگن هم کتبی ازش امضا میگیرن .

تو مواردی که سخت تشخیص میدن و موارد قانونی و دادگاهی میبرن پزشکی قانونی که یکم جنایی تره

من ۲ روز پیش رابطه کامل داشتم ولی خون نیومد  گواهی میدن؟

میفهمن رابطه داشتی

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
ای بابا ول کنین تورو خدا این رسم و رسوماتو  الان دیگه کسی دنبال گواهی بکارت نیس  برای یه ...

عزیزم رسم دستمال حتی نداریم

چه برسه بکارت

۲ روز پیش رابطه کامل داشتم خون نیومد

همسرم میدونع کع بعضی خانما خون نمیاد

ولی ایرانه؛میخوام داشته باشم 

ولی به هیچکس نگم