2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من كه شكر خدا،،خیلی مقتصد و صرفه جو هستم و از یه طرف هم شوهرم یه مقدار سرمایه از قبل داره و اموراتمون را به نحوی میگذرونیم...ولی غصه دیگران و مخصوصا برادرام كه اجاره نشینن ...خیلی اذیتم میكنه،همش دارم دعا میكنم...

هر روز میزاییم گلم😧

😂😂😂😂😂😂

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕

خیلی بدشده همه چی.به نظرم پس انداز و صرفه جویی‌ هم جواب نمیده.همه تو هر لولی که هستن به مشکل خوردن.مگر ژن های خوب

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد
من كه شكر خدا،،خیلی مقتصد و صرفه جو هستم و از یه طرف هم شوهرم یه مقدار سرمایه از قبل داره و اموراتمو ...

واقعا من که خداروشکرمیکنم که قبل از گرونی ها خونه خریدیم وحداقل غصه اجاره خونه رونمیخورم

واقعا من که خداروشکرمیکنم که قبل از گرونی ها خونه خریدیم وحداقل غصه اجاره خونه رونمیخورم

آره والا...آدم اجاره نده،شكمش رو سیر میكنه،،،بیچاره اجاره نشین ها فكر و استرس مضاعف میكشن...بیچاره برادرم تو جوونی پیر شده...بمیرم براش،كلی مریضی و دیابت و چربی خون گرفته...غصه اش منو داره میكشه...

آره والا...آدم اجاره نده،شكمش رو سیر میكنه،،،بیچاره اجاره نشین ها فكر و استرس مضاعف میكشن...بیچاره ب ...

آخی...خدا درست کنه واسه همه مستاجرا...با این صابخونه های بی انصاف و بی رحم...داداش منم مستاجره...بابامم دلش نمیاد بهش کمک کنه...ما که خونه خریدیم اصن دلم نمیخاد اون بفهمه...و همش تو فکرشم😔

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

اینجا میگن صرفه جویی میکنیم غیر ضرور نمیخریم.تو یه تاپیک دیگه میبینم همه نوشتن عروسی فلان کسمون لباسم شد دو تومن یکی میگه لباسی که عروسی دوست شوهرم پوشیدم شد دو تومن اراشگاهم رفتم فلان تومن اصلا قیمتای فضایی میبینم.یکی میگه مهمونی دادم 3 مدل غذا 5 مدل دسر  سالاد دادم.جشن دندونی گرفتم صد نفر رو شام دادم

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
آخی...خدا درست کنه واسه همه مستاجرا...با این صابخونه های بی انصاف و بی رحم...داداش منم مستاجره...باب ...

دقیقا منم مثل شما،،شوهرم هی میگه یه مسافرت بریم تابستان رو...چون میدونم برادرام تو مضیقه هستن اصلا دل و دماغ مسافرت و خرج كردن رو ندارم...خیلی ناراحتم...