2777
2789

یه ازدواج بد،تهمت،تحقیر تحمل دوسال توهین وجدایی گفتم خداروشکر که نجاتم داد

بعد مدتها بازسازی خودم یه ازدواج و تحمل یکسال دوری و بدوبدو کردنا گفتم خداروشکر که نتیجه داد

دورز ازخانواده و تحمل یه سقط جنین گفتم خداروشکر حتما حکمتی داشته

پولمونو یکسال خوابوندیم که وام بگیریم واممون بااین اوضاع ارزشش شد همون پول اول بازم گفتم شکر خیلیا بدترازیناضرر کردن

پول وامو قبل جورشدن خونوادم قرض دادن بهم که تو غربت بی پول نمونیم درحالیکه خودشون خونشونو ازدست دادن و اجاره ماه به ماهشونو دونفرباحقوقشون میدن

حالا وام جورنشد پول اونارم گرفتیم از خجالتم روم نمیشه یه زنگ بزنم بهشون

رازم بگم خداروشکر که بدتر نشددد؟

دیگه چجوری باید خواست ،مگه آدم چقدر کشش داره،چجوری بزنه داغون کنه دلش خنک میشه؟؟؟خودم به درک خجالت زده خونوادم،دستمم برنمیادکاری،اون که برمیاد ازدستش خوابیده

دل من بی صدا تو همین سایت بار ها شکسته ...

خدا خودش میبینه 

و میدونم وقتش برسه خوب جواب میده ❤

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با هر سختی اسانیه هیچ وقت از لطف خدا ناامید نشو خدا همیشه خدای دلهای شکسته ست شاید زمانی که اصلا فکرشو نمیکنی ورق زندگیت برگرده

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
دل من بی صدا تو همین سایت بار ها شکسته ... خدا خودش میبینه  و میدونم وقتش برسه خوب جواب میده ...

عزيزم اينجا رو زياد جدي نگير ك اذيت نشي

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

هی چی بگم خواهر ، من که این جور موقع ها قهر میکنم با خدا ، نه از روی ناشکری ها، یه جورایی مثل ناز کردن ، میگم دلم شکسته ازم دلجویی کن ... نمیدونم گاهی آدم نمیدونه پیش کی بره شکایت کنه ، یعنی خدا جون اگه بخواییم ازت شکایت کنیم پیش کی شکایت کنیم ؟! من که باز میام پیش خودت شکایت خودت 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
عزيزم اينجا رو زياد جدي نگير ك اذيت نشي

بیشتر ناراحت میشم که واقعا چه کاری از من سر زده که اینطوری فکر میکنن!

تعجب میکنم واقعا از کاربر پروشات ... کابر مونی ... کاربر ghasedak70 اسم بردم چون علنا هرجا میبینن یچیزی میپرونن

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
کاش مشگل پول باشه،نه مثل بچه بیست روزه برادرم ک چشماش....

میدونم عزیزم،به خدا دل آدم که میشکنه دیگه علتش مهم نیست،فقط میگم خدا نگاه کنه،من از خجالت خونوادم دلم گرفته خودم به درک