2777
2789
عنوان

بیاید انتخاب اسم دختر؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 43 پست
مذهی نیستن ؟ پس شما به چه اسمی میگی مذهبی ؟

عزیزم اسم مذهبی قشنگ گلم ولی خب از اینا قشنگ ترم هست مثلا اینایی میگم همه مذهبی هستن ....بشرا،ثنا،حانیه،رقیه،ریحانه،مائده

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمها که هیچکدوم قشنگ نیست دواسمه هم اصلااا خوب نیست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آره خوب  ولی من بیشتر با مرضه موافقم اخه شما فک کن از یه دختر بچه بپرسی اسمت چیه بگه مطهره به ...

نظر شما محترمه . ممنونم

اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی

اگه ناراحت نمیشی منم طهورا و تسنیم و حسنا و ریحانه و هدی رو پیشنهاد میدم

ریحانه هم فک کنم مثل دوتا اسم شما از لقب های حضرت فاطمه هست

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

این اسامی زینت هر خونه ای اگر سادات هستین بگین همه با سادات صدا كنن وگرنه با خانم

راستی تا حالا شده یكی بگه چون همه فامیل یخچال دارن من از كلمن استفاده می كنم 

یاچون همه گاز دارن من از ا علاالدین 

این اسامی زینت هر خونه ای اگر سادات هستین بگین همه با سادات صدا كنن وگرنه با خانم راستی تا حالا ...

اخه مامانم و خواهرم خودشون بهم گفتن زینب بزاری بعد اینو صدا میکنیم اون برمیگرده . معذب میشیم و این همه اسم هست گیر دادی به زینب. دیگه از خیرش گذشتیم.

اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی