2777
2789

خانوما یه گوشم سوراخش ازاون یکی بالاتره میخوام بسته بشه دوباره برم سوراخ کنم تجربه شو داشتین؟؟

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

گوشواره ننداز زود پر میشه

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گوشواره ننداختم ر شده قبلانم ننداختم کامل پر شده بود در حدی که وقتی گوشواره انداختم نمیرفت گوشم به زور انداختم خون اومد ازش  دوباره باز شد

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

نه عزیزم اگه بزرگ شده پر نمیشه مگه بخیه کزده که پر بشه یا پاره شده چند ساله که گوشتون سوراخ شده اون دیگه پر نمیشه .خالم مثل شماس رفته کتارشو سوراخ کرده 

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
اگه خیلی وقته سوراخ کردی و گوشواره توش بوده بسته نمیشه

اره از نوزادیم سوراخ بوده وتادوماه پیش گوشواره گوشم بوده

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
من نمیندازم پر نمیشه

عععع مامان من ننداخت بعد دو هفته پر شد نمیدونم

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤