2777
2789

سلام 

کارفرما منو اخراج مرده منم دو سه روز بعد اخراج رفتم پرونده تشکیل دادم اداره کار 

بعد بهم گفتن بعد اومدن رای نهایی اقدام کن برای بیمه بیکاری 

من اخرین جایی که بودم یازده ماه بیمه رد شده ولی در کل پنج سال بیمه دارم 

الان دوستم گفت باید حداقل یه سال اخرو محل کار اخر باشی تا بیمه بیکاری شاملت بشه ؟ ایا همچین چیزی درسته؟!؟

اخه این طرف منو اخراج کرده پس تکلیف این اخراجی چی میشه؟!؟!خواهش میکنم اگر اطلاعات دارید کمککنید🙏🏻❤️🙏🏻❤️🙏🏻

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید شکایت کنید اداره کار ، چون ایشون شما رو اخراج کرده ، بیمه بیکاری بهتون تعلق می گیره

اره سه روز بعد شکایت کردم ازش 

حالا منتظر رای نهایی هستم خودشونم اعتراف کردن من اسفند ماه اونجا بودم 

ولی من بازده ماه اونجا بیمه دارم

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
ربطی نداره کلا بیمه ات یکسال بشه بهتون تعلق میگیره من بیمه زایمان گرفتم ولی اینکه اخراجت کرده و دقیق ...

وای مرسی خیالم راحت شد 

این چندوقته انقد ضرر کردم که حد نداره

ممنون عزیزم❤️❤️❤️

مهم نیست ، شکایت رو پیگیری کنید حتما به نتیجه می رسه

ممنون عزیزم❤️❤️❤️❤️❤️