2777
2789
عنوان

امشب ماه گرفتگی هست خانوم های باردار دست به صورتشون نزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 26 پست

کاش امشب تموم بشه کشتنمون😐😐😐😐

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شنیدم فقط گفتم حالا هر کسی هر جور دوست داره انجام بده .دعوا که نداریم .من چون چند نفر تو خانوادم ...

دعوای چی؟!من محترمانه باهاتون صحبت کردم شمادوست دارین دعوابرداشت کنید این مسایل ژنتیکیه برادرمن داره ولی جالبه اون زمان اصلا ماه گرفتگی نبوده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خانوما منم نگاه کردم دست زدم و خیلی های دیگه اینکار کردن هیچ اتفاقی نیوفتاده

لطفا استرس وارد نکنین

اونایی هم که میگن ماه گرفتگی بوده ما دیدیم شنیدیم.....اینا همش ارثیه یا مشکلات عروقی پوستی دارن بچه هاشون الکی به ماه ربطش میدن 

خانوما منم نگاه کردم دست زدم و خیلی های دیگه اینکار کردن هیچ اتفاقی نیوفتاده لطفا استرس وارد نکنین ...

اونبار تو تلویزیون دکتر میگفت چقدرم خونواده شوهر مادرو سرزنش میکنن که تو رعایت نکردی نگاه ماه کردی  

اونبار تو تلویزیون دکتر میگفت چقدرم خونواده شوهر مادرو سرزنش میکنن که تو رعایت نکردی نگاه ماه کردی & ...

برای من از صبح 100 نفر فرستادن که فلان نکنیا بیسار نکنیا ماه گرفتگیه .😆😆😆😆

ما واقعا تاثیر داره مامان من خودش خواهرمو که حامله بود توماه گرفتی ب شکمش دست زد الان  پشت کمرخواهرم ی لکه بزرگ سیاهه 

یامن خودم مامانم توخورشید گرفتی دست زدب شکمش من روی پیشونم ی علامت هفت هست ک الان بزرگ شدم دیده نمیشع فقط وقتی گریه میکنم معلوم میشه ولی توبچگیم خیلی مشخص بود الکی نیس من خیلییا روهم اینجوری دیدم😕

fateme.shj77_@ بچه ها ایدی اینستاگراممه لطفامنولایک‌ نکنییید  مچکرررررررم  
اونبار تو تلویزیون دکتر میگفت چقدرم خونواده شوهر مادرو سرزنش میکنن که تو رعایت نکردی نگاه ماه کردی & ...

دقیقا

والا این خرافات فقط واسه ما ایرانیایه

ماه گرفتی همه جای دنیا میشه وهمه میرن ازش لذت میبرن و بچه هاشونم سالمن ما هنوز دنبال این خرافاتیم

داداش کوچولوی منم یه قسمت ازپیشونیش سیاه تره این ماهگرفتگیه؟؟؟؟ازنوزادیش اینطوری بودهنوزم هست کمرنگ ...

اره عزیزم هرجی بزرگتر بشه هم کمرنگترمیشه

fateme.shj77_@ بچه ها ایدی اینستاگراممه لطفامنولایک‌ نکنییید  مچکرررررررم