2777
2789
عنوان

رویای مادر شدن

2235 بازدید | 167 پست

بچه ها چرا من حس میکنم هیچوقت مادر نمیشم و مادر شدن واسم رویاست کسی هست اینجوری باشه انتقال جنین داشتم دوبار ایندفعه دوممه اما انگار اینبارم منفیه اخه علامت ندارم خیلی از خدا درخواست کردم نمیدونین چقد گریه کردم اما مادرشدن دور از دسترسه منه انگار یعنی میشه ؟ 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1905998&slug=حاجت-دارا-مریض-دارا-گرفتارا-منتظرا-مجردا-این-چله-معجزه-میکنه&po

شمایی که منتظرین 

بیاین تاپیکم رو کامل بخونین 

اگه به دلتون افتاد چله رو بگیرین 

ان  شالله بزودی دامنتون سبز بشه stId=64816672

خدایا شکرت 

الهی بمیرم واسه دلاتون قشنگ با پوست و استخون درکتون میکنم چیکار کنیم خدا مارو ببینه اخه 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
منم همینجوری فکر میکنم.حداقل دلم خوش بود هر ماه پریود میشم این ماه پریودم نشدم نمیدونم چه مرگم شده.د ...

خدا کنه بچه باشه الهی 

باور کن مطمئنم یه چیزی تو غذاهامون هست که همه مشکل ناباروری پیدا کردن و همش میگیم مصلحت خدا نیست که ...

نه بابا دختر خاله های من روز اول حامله میشن دختر داییم همینطور کل فامیلا حاملن فقط منو خواهرم‌موندیم حس بدیه خیلی بد مامانم پیر شده از غصه ما 

منم. مثل شمام از بچگی ی جور عجیبی حس می کردم مادر نمیشم یا تمام داستان ها و فیلم های ک زن قصه مادر ...

میفهممت منم همینجوریم چرا اخه خدایا میشه مارو با بچه امتحان نکنی