2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز رنده کن با کمی روغن تفت بده 

بعد مثلا پنج ق گردو چرخ شده بریز همراه با نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه خوب تفتش بده 

بعد آب سرد اضافه کن بذار جا بیوفته 

وسط کار رب انار اضافه کن 

ما چون رب امارمون ترش هست یک ساعت آخر شکر یا شیره اضافه میکنیم و خوب که جا افتاد و کمی دارچین نمک و فلفل و ادویه رو اندازه میکنیم و آماده سرو 

اما من همیشه از روز قبل با شعله خیلی کم میذارم بپزه. کاملا هم روغن گردو میاد بالا. خوش عطر و طعم میشه 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
پیاز رنده کن با کمی روغن تفت بده  بعد مثلا پنج ق گردو چرخ شده بریز همراه با نمک و فلفل و زردچو ...

5 قاشق کم نیست؟با زودپز میزارم یک ساعت و نیم روغنش رو پس میده بعد تا شب میزارم رو شعله تا جا بیوفته...گوشت گوسفندی مزه اش خوب میشه؟

عزیزم گردو رو خوب تفت بده ولی مواظب باش نسوز ه بعد رب انار اضافه کن و بذار آروم بجوشه ،اگه گوشت قلقلی میخوای سرخ کن اون آخر بهش اضافه کن ،اگر هم مرغ ،سرخ کن و بش اضافه کن،اب گوشت یا اب مرغ به جای اب سرد خیلی کم بریز

پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....

بعضیا با مرغ درست میکنند و بعضی ها هم با گوشت قل قلی درست میکنند

من خودم بامرغ درست میکنم 

مرغ آپز میکنم با زردچوبه و پیاز البته آبشو زیاد میریزم بعد که مرغ پخت با آب زیر مرغ فسنجون درست میکنم ینی آب مرغ رو از صافی رد میکنم بعد با مغز گردو و کمی هم پسته مخلو میکنم میزارم روی شعله کم تا کم کم به جوش بیاد از همون اول داخلش چند تا قند میندازم حدود ۵ تا ۶ حبه قند بعد مرغها رو جدا سرخ میکنم میتونه ریز ریزش کنی یا اینکه درسته بزاری داخل فسنجون فرق نمیکنه بعد از یک ساعت مرغها رو داخل فسنجون بریز تا جا بیفته بعد رب انار هم اضافه کن دیگه اندازه ترش و شیرینیش دست خودته اگه زیاد ترش شد و دوست نداشتی میتونی بازم قند یا شکر اضافه کنی ربع ساعت قبل از اینکه خواستین سرو کنید داخلش چندتا قالب یخهای کوچولو بنداز این باعث میشه که فسنجونت روغن بندازه ....

خدایا فقط خودت نه بنده های بی خودت...
بعضیا با مرغ درست میکنند و بعضی ها هم با گوشت قل قلی درست میکنند من خودم بامرغ درست میکنم  مر ...

ممنونم میخواستم با گوشت گوسفندی بزارم پس با مرغ میپزم امیدوارم خوشش بیاد چون اولین فسنجون زندگیمه مهمه 😁❤