2777
2789
عنوان

دل عشقمو شکوندم...خیلی هم مظلومه

2812 بازدید | 45 پست

البته اونم دل منو شکوند ینی اول اون شروع کرد ولی منم خیلی تند رفتم از دماغش درآوردم...الهی بگردم براش احساس گناه میکنم

البته اینم بگم که هیچ توهینی بینمون در کار نبود..ینی از این نظر خیلی زوج سالمی هستیم خدا رو شکر...ولی رو اعصابم سر یه سری مسائل راه رفت...منم از خجالتش در اومدم و حسابی لگد مال کردم روانشو با رفتارم

الان هر دو مون از نظر من پنجاه پنجاه سهم داریم تو این رخداد...حالا من میخوام پنجاه درصد خودمو جبران کنم...چون از ته ته ته قلبم عاشقشم

شما بودید چیکار میکردید عشقتون خوشحاااال شه

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم لالا کرده چون حال دلش خوب نبود...خودشو مقصر میدونه...از این اتفاق ناراحته

میخوام خوب باشه...میخوام پسر کوچولوی شیطون و شاد من باشه

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
قهر نكرده؟ برو ببينش براش يه شاخه گل بخر

نه بابا اصلا باهم قهر نیستیم

اصلا و ابدا

فقط دلش گرفت خوابید

وگرنه با هم قهر نیستیم

سلام بهش میگفتی که بیا فراموش کنیم،   هم من کارم بد بود هم خودت، پس فراموش کنیم 😊

اینو دوس دارم

ممنون عزیزم

الانم لالا کرده چون حال دلش خوب نبود...خودشو مقصر میدونه...از این اتفاق ناراحته میخوام خوب باشه...م ...

چقد مهربوني😂منم دلم خاست😢

بعد از ظهر باهم بريد بيرون حالش خوب ميشه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
نه بابا اصلا باهم قهر نیستیم اصلا و ابدا فقط دلش گرفت خوابید وگرنه با هم قهر نیستیم

باهاش شوخی کن، بهش بگو که وای نگاش کن چطوری اخم کرده پسر کوچولوم، یه بوس بهش بده و بهش بگو دوتایی مقصر بودیم ولی من معذرت میخوام بابت اون قسمت که من مقصر بودم، بیا فراموش کنیم عزیزم 

یکم قربون صدقه برو اونم آشتی میکنه

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜