همسرم فوق العاده آدم ولخرجیه.....با اینکه درآمد زیادی نداره وکارشو از دست داده الان فقط با حقوق مربی گریش زندگی میکنیم....ی مدت همه کارتاش دست من بود ولی نمیشه مرده باید پول پیشش باشه..همش دارم حرص میخوریم وقتی کم بیاریم اذیت میشم موقعیم ک پول هست درست خرج نمیکنه کافیه ی لیست بدم بگم برو خرید چندین برابر خرید میکنه واقعا کلافه شدم از دستش...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم یکم شوهرم این مدلیه ، فکرمم مشغوله چیکارش کنم ، بدیش به اینه که هیچ وقت پس انداز نداره و اندازه نیازش کار میکنه بعدش انگیزه کارش افت میکنه و میگم خرید کن چند برابر میگیره میگه چرا هر روز هر روز برم خرید
من همه پولای شوهرمو برمیدارم ماهی ۲۵۰ بهش میدم جیبش خالی نباشه ودیگه تا آخر ماه پولی نمیدم آخه قبلا که کل حقوق دستش بود بیستم ماه نشده کم میاورد دستش جلوی بقیه دراز بود الان خدا رو شکر اوضاعمون خیلی بهتر شده
شوهرمنم ولخرجه،مثلا میخواد میوه بگیره ده جور میگیره،با داداشم رو مغازه بابام کار میکنن،دیگه از این ماه بابام کارت مغازه رو گذاشته پیششون خودش ماهانه حقوق میده بهشون،این مدل آدما باید کنترل شن
همینکارارو کردم وقتی کارت دستش میدم میگم برو خرید چندین برابر خریدی ک من میخواستمو میگیره دیشب تولد پسرم بود گفته بودم ی کیک کوچیک بگیره با وسیله های تزیینی کارتی ک برد وقتی آورد ب نصف رسیده بود خیلی داغون شدم ی کیک خیلی بزرگ گرفته بود کلی وسیله .....
همینکارارو کردم وقتی کارت دستش میدم میگم برو خرید چندین برابر خریدی ک من میخواستمو میگیره دیشب تولد ...
خب چرا پول توی کارت نگه میداری ؟؟ کل پولها رو بمحض اینکه حقوق ریختن از کارت بکش پیش خودت خونه نگهدار هر وقت چیزی میخای لیست بنویس با همون مقدار پولی که مدنَظرته برای خرج کردن بده دستش بگو فقط و فقط همینقدر خرج کن