میخواد چاپ کنه همه قسمت هاشو حذف کرد بعدم گفت برین کتابشو بخرین
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از اول هدفش جذب مخاطب بود.اما در اون حد داستانش جالب نبود که کتابشو بگیری
رقص باله تو ایران و با لباس باله تو خیابون راه رفتن و شیر دادن عزیز به نوه هاش خیلی دور از ذهن و تخیلی بود
زنان را تشویق میکنم که یک لحظه به بدنهایشان ( سایز و شکل و اندازهاش) فکر نکنندو به جای آن به دستاوردهایشان،زندگیشان،رویاهایشان،اهدافشان،خوشحالی و رضایت خودشان فکر کنندو به جای اینکه فکر کنند چگونه بدنهایشان را کوچکتر کنند،به این فکر کنند که رویاها، هدفها، شادی و رضایت خودشان را گسترش بدهند. - جمیله جمیل