2777
2789
عنوان

اینو کجای دلم بزارم😭

259 بازدید | 21 پست

دوروز بود که شبا موقع خواب خارش مقعد گرفته بودم جوری تا صبح نمیتونستم بخوابم جوری که رفتم نت فکر کردم بواسیر دارم ... تا امشب گلاب به روتون مدفوعم نگاه کردم کرمکای ریزززز سفیدددد دیدم 🤢😭 نمیدونم اخه از کجااااا والا هم بهداشتم خوبه هم غذای بیرون فستفود اصلا نمیخورم...دیگه نیاز به ازمایشو اینا نیست رسما خودم دیدم دردم چیه ..کیا تجریه داشتن چه خاکی باید تو سرم بریزم 😭😭😭 این دیگه چه بدبختی بود برام...

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص ضد انگل بگیر بخور خوب بشی

اگه حتی با کسی دست داده باشی میتونه ناقل باشه

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
وا خب انگله، با چندتا قرص حل میشه.  به همین سادگی

احتمال بازگشت ندارن ؟ تو نت خوندم خیلیییی در روز تخم میزارن 

اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟   نمیدونید؟؟؟😕.     واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
بايد خانوادگي قرص ضد انگل بخوري رابطه مقعدي نداشته باشي اگ داري قطعش كن (((((( نميفهمم بعضي زنا چ ...

ببخشید ولی من رابطه شوهرو با این موضوع نفهمیدم